Ahad, 9 Oktober 2011

Jom Terjah Blog Newbie


Assalamualaikum...

Dengan ini aku mengumumkan, inilah julung-julung kalinye aku join benda-benda cmni. Biasanya blog aku, citer maaaaaanik je..kadang-kadang aku tempek gambo pelik-pelik..kedang-kadang citer pasal sahabat artis yang aku kenal diorang dan diorang kenal aku..

Entry aku yang terbaik..er..bukanlah terbaik sangat, tapi kira-kiranya jadi popular la sekejab adalah entry pasal ni  BRONT PALARAE SKODENG PENBIRU

Segmen ini menuntut(aku copy jer dari DKNA)..hehehe


Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie" - DONE

Letakkan banner segmen diatas - DONE

Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan - DONE

Kemudian post url/link entry dalam ruangan komen entry ini -DONE

Ok, aku try2 aje ni..ntah le apa nak jadi pasni..hekhekhek..layyannn...

5 ulasan:

  1. hahahaaa...tak baisa join memang pelik akak...sama la macam dkna..

    harap pasni ramai yang follow manik akak nie :)

    BalasPadam
  2. dkna..nak buat tadi pun tergagu2 ..xpaham cara..hahahah

    BalasPadam
  3. ila..heheh..saja2 memeriahkan suasana

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yang sama...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...