Isnin, 31 Oktober 2011

TIME TUNNEL PART 4

Assalamualaikum..

Aku nak meneruskan saki baki gambar yang aku shoot di Time Tunnel Cameron Highlands ni. Jom la tengok..

 Loteri Kebajikan Masyarakat...  (loteri pun ada kebajikan hahaha)

 Dulu saper yang pakai Hazeline Snow dianggap paling jelita la..

 Ubat gigi yang dah expired..

 Kalender tahun 1967..aku pun tak tau lagi dok ada di mana time ni

 Reward RM100 untuk Ubat Gigi Darkie..mana nak cari wei..

Ada lagi ke Sear Brand Full Cream Powdered Milk ni?

Brylcream..memang famous dari dulu

 Brylcream dalam botol kaca..ada ke sekarang?

 Sabun Fab dulu dijual dalam tong..nah kau!

 Rook Virginia ..iklan pun dah karat

Planta Margerin..Makanan yang memberi tenaga dan kesihatan.

 Air minuman yang dah pupus..Green Sport..

Dapur minyak ni memang mak aku penah guna..dapur yang paling canggih selepas dapur kayu

Teh Gold Dollar..memang dah pupus dari pasaran

 Basikal ini lagi laju dari singa

 Set minyak rambut Brylcream..

Ha..itulah dia untuk hari ini..esok adalah part last gambar-gambar yang aku nak syer dengan korang.  Kalau suka..tengok, tak suka pun tak apa..blog aku, aku punya pasal la.hehehe..ok...Adeus!!!

Nak tengok lagi?...Time Tunnel Part 5 (Last)


14 ulasan:

  1. brand yg maintain smpai skang tu mesti bangga betul kan sbb ia dpt merentasi masa dgn mcm2 produk skang ni...

    say dulu sukeeeeeee sgt hazeline snow, tpi kesian ia di tarik dari mlysia...dia wangi dan lembut jek

    BalasPadam
  2. noriz..sy dulu (masa gatal2 tu) pakai jugak hazeline snow ni..bab kena tarik balik tu rasa nya ada minyak onk-onk dlm tu.heheheh

    BalasPadam
  3. dulu tengok ubat gigi darkie paling takut..ngeri bila gosok gigi takut jadi hitam macam orang kat kotak tue...hehehe

    BalasPadam
  4. kayrul..hahahahahha...orgnya hitam berkilat..gigi putih melepak..hahah

    BalasPadam
  5. terbaik..mengingat kembali pengalaman & kenangan lama

    BalasPadam
  6. Sekarang Hazeline snow pun ada dijual di kiosk pasaraya. Mungkin dah tak ade minyak onk-onk. Darkie dah jadi Darlie!Ceria selalu, Pen Biru!

    BalasPadam
  7. ada lagi ka org juai dapur minyak, MNgah nak p beli,nak masak kuih bunga pudak... haha

    BalasPadam
  8. fab dalam tong...haha semuo barang dulu kala yer...

    BalasPadam
  9. Lesung kayu tu dulu mak sy gunakan utk menumbuk beras, tepung pulut, gula pasir time2 nak raya

    BalasPadam
  10. org mua..ye lah terbaik!! heheh

    hjh noralena..ye ker..tapi memang lama tak nampak hazelinesnow tu

    papa mifz..suka brg2lama..nostalgia

    mak ngah, mana nak cari dapur cmtu.dah pupus kot..hahaha

    BalasPadam
  11. mama janet, yelah..mak saya tumbuk kacang utk buat kuih putu.

    cinamon...kite pun suker..heheh

    BalasPadam
  12. masa gi cameron haritu x singgah pon tmpt nih..lalu jer..

    BalasPadam
  13. wah..banyaklah barang....bukan senang nak simpan barang2 macam nie...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...