Selasa, 20 Disember 2011

MANIK SIMPLE - 2

Assalamualaikum..

Lama aku tak masuk entri pasal manik. Memang ada beberapa helai baju yang dah aku jahit dah lama pun, tapi tak sempat masuk entri kat sini..

Manik pun macam buah jugak , ikut musim..ada musim orang nak manik bunga-bunga..ada musim orang nak manik crumble dan ada jugak nak manik simple..

Manik simple ni kebanyakkan orang yang kerja pejabat yang suka sebab tak terlalu sarat dan nampak kemas.So kali ni nak tunjuk gambar manik simple je..Bajet untuk jahitan ini adalah lebih kurang RM45-RM50 . So sesapa yang nak aku jahit simple macam ni, bolehla contact aku. Aku ambik masa 1 hari (8jam)jer untuk siapkan..Jom jamu mata ..





Okeh..itu je untuk hari ni..aku nak blogwalking pun tak sempat lagi..mana yang aku nampak aku akan singgah sebab sibuk dengan tugas-tugas akhir tahun ni..maklumlah dah nak tutup akaun kerajaan.. Kite jumpa lagi esok..Adeus!!!!

Nak tengok lagi?..Manik Part 25

14 ulasan:

  1. rajin betul pen biru erk.. saya langsung failed bab2 jahit ni.. hehe

    BalasPadam
  2. chekgu Azrine..jahit manik je pandai..jahit baju tak reti kang abis herot petot baju tu heheh

    BalasPadam
  3. sy sama mcm rine..bab menjahit failed truss..setakat jait butang bulehla

    BalasPadam
  4. rina..heheh ok la tu reti jugak tu..

    BalasPadam
  5. igtkan suka2 je jait mnik rupanya amik tempahan jugak yer..mmang berbakat.sy jenis tak sabar..:)

    BalasPadam
  6. Pn.Kutu,mmg sy amik tempahan,dh 2thn sy buat keja ni.Klau nk try bolehla contact sy.

    BalasPadam
  7. assalamualaikum kak...bleh tumpang ilmu ni...dah lama baju2 tak bermanik....x sempat...tp cuti skolah ni ada dua pasang baju kurung saya jahit, so, godek2 blog ni tgk contoh jahitan manik =)

    BalasPadam
  8. Rajinnya, PB, tentu PB suka tengok orang pakai baju hasil jahitan kita, kan?

    BalasPadam
  9. Cikgu ma,tgokla.No hal punya.Mna tau kot2dpt ilham nk mjahit.Hehe

    BalasPadam
  10. Hajah,rasa happy bila customer puas hati n senyum bila sy serahkn bju diorg bila dh siap.Penat x terasa.

    BalasPadam
  11. PB :: ni hrga skali dgn bwh baju ke..??

    BalasPadam
  12. qaseh johanna..tak..tangan jer..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...