Rabu, 21 Disember 2011

MANIK SIMPLE - 3

Assalamualaikum

Manik lagi hari ni..yang ni pun harga sama macam yang semalam punya anatara RM45-50. Kalau tangan kecik..murah la sikit sebab manik yang digunakan kurang sikit dari yang bertangan besar..jom tengok..





Lupa lak aku nak bagitau, harga yang kat atas tu, tak termasuk kos pos..kos pos untuk sehelai baju RM6. Tapi kalau banyak baju, mahal la sikit maklumla ikut timbangan berat. Ok lah..aku nak kena membizikan diri dengan keja opis..nanti aku sempat aku jejalan blog korang ek.. Adeus!!!

Nak tengok lagi?..Manik Part 26

13 ulasan:

  1. cantik!masa anak dara dulu suka juga jahit2 manik ni..dekat central market,suka jahit je..nak mengenakan pd baju sendiri,tak nak pula..

    BalasPadam
  2. cinnamon..samala kita.baju sy sendri pun nk cari sebijik manik pun takde..heheh

    BalasPadam
  3. cantiknye... halus kerja tgn awk...

    BalasPadam
  4. lydsunshine..tq..tapi jari sy tak sehalus kerjanya..cincin saiz 21 weh..hehehe

    BalasPadam
  5. pandai yer buat tu semuo..hebat..

    BalasPadam
  6. papa mifz..alhamdulillah bakat Allah bagi..kena rajin2 buat jer ,baru mahir..

    BalasPadam
  7. assalamualaikum...rajin sungguh pen biru ni menjahitkan...:)

    BalasPadam
  8. cantik nya dan yg pasti nya pen biru ni amatlah rajin dan teliti org nya..err bukak kelas menjahit manik lah..akak nk join :)

    BalasPadam
  9. saniah..tq..tapi belum masanya nak bukak kelas.ilmu belum cukup lagi..hheheh

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...