Isnin, 26 Disember 2011

MANIK SIMPLE - 5

Assalamualaikum..

Manik lagi. Tak sempat dah aku nak masuk entri yang menarik sebab sibuk. So tengok ajelah. Kali ni memang kehendak pelanggan  nak aku buat macam yang aku buat ni lah..tabur di tangan dan manik ikut bentuk bunga yang ada di baju..jom jamu mata




Nampak gayanya sampai abis tahun la entri aku pasal manik ye..aku memang tak sempat nak pikir tajuk apa yang best untuk dikongsi. Nanti lah aku akan cerita pasal kisah panas, bukan hal orang, tapi hal aku.Aku stop kat sini dulu..Adeus!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 28

16 ulasan:

  1. emm.. betullah kata ana dulu, jahit manik ni rumitnya,, mcm kutip pasir sebijik2 n jahit kebaju... huhu

    BalasPadam
  2. mak ngah dah start jahit manik ke??

    BalasPadam
  3. xpe akak..share je pasal manik2 nie..sy suka tengok..betul akak xlama dah masuk tahun 2012..kejap beno

    BalasPadam
  4. Lawanya..suka tengok manik2 di baju ni..tapi nak jahit sdri perlukan kesabaran yang tinggi..tak mampu yna..salute akak!:-)

    BalasPadam
  5. menarik dan tertarik.. selalu2 tengok jadi suka pulak maklong dengan manik2 ni.. nak buat macam ni tak ada baju cantik.. huhu..

    BalasPadam
  6. keinginan tu ada tp xstart lg... aci free aja duk praktis sulam turkey... huhu hu...

    BalasPadam
  7. pstt kisah panas apa tu?hiks..

    BalasPadam
  8. Tiramisu...itu jer citer yg ada pun..kalau ada pasal p jejaln nanti bolehla share

    BalasPadam
  9. ixoraroxi..permintaan pelanggan..i follow jer..hhehe

    BalasPadam
  10. prettywrite..akak mula2 dulu pun rasa cm tak sanggup..tapi memandangkan ada hasilnya terus jadi sanggup..kikikik

    BalasPadam
  11. maklong, baju tak cantikla kita kena taruk manik kasi dia lagi cantik..kalau dah cantik takyah ada manik pun tak pe..heheh(ayat pelaris..)

    BalasPadam
  12. puan kutu..ada le kisahnye tu..nanti yee..ihihi

    BalasPadam
  13. Untung lah kan rajin buat benda2 gini. Kreatif~ :)

    BalasPadam
  14. MTT..bolehla tambah2 sikit income tu

    BalasPadam
  15. sy bru je blajr2 nk jahit manik ni .. alhamdulillah siapla 2 /3 helai ..wpn x scantik kak pen biru ni.. sy byk lihat yg akak buat yer cri ilham..hehehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...