Sabtu, 31 Disember 2011

BUNGA LABUCI - 7

Assalamualaikum..

Walaupun tahun dah berubah, tapi aku jer yang tak berubah. Blog buruk aku ni cerita manik, cheese,manik, cheese..kekadang adalah cerita-cerita terkini. Memang manik ni cerita yang boring pada yang tak minat. Tapi pada yang minat, hits keyword paling banyak untuk blog aku ni adlah mengenai maniiikkkkkk jer. Punya pasal la blog aku, dari aku boh gambar aurat, lebih baik aku boh gambar manik. Huh!!

Bunga labuci lagi. Kebanyakan pelanggan yang suka design ni adalah remaja-remaji yang suka glamer tapi simple.nah tengok!




Ok..sekian untuk hari ni..Adeus!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 33

12 ulasan:

  1. pasal manik dah masuk part 30 dah akak ek..hebat tul..selamat tahun baru 2012..akak..moga blog akak terus ceria

    BalasPadam
  2. PB..acik suka sangat baju bermanik ni..biasanya dilengan la..ada anak sedara yang tolong jahitkan

    BalasPadam
  3. tahun baru design labuci pun baru ke?

    BalasPadam
  4. puan kutu..boleh jer..kat jubah pun boleh

    BalasPadam
  5. tiramisu fatima..thn ni kita start part 1 balik.heheh

    BalasPadam
  6. acik erna..ok latu, boleh tgok design2 kt sini

    BalasPadam
  7. pap mifz..insya ALlah..baru puuuunya

    BalasPadam
  8. hihi..betul tu..drpd boh gambar retis separuh bogel baik letak gambar manik lagi best..

    buatlah blog khas utk manik jer :)

    BalasPadam
  9. rina cik betty, sy ni malas nak handle 2-3 blog..yg 1 ni pun kadang2 xde idea nak tulis..heheh

    BalasPadam
  10. As salam PB,

    Lama Marya tak nyibuk kat sini... Eh, oklah cite psl manik, Marya teringin gak nak buat nak upgrade bj yg ade...tp tahu jelah nama mula dgn M so sllnya berpenyakit M gak ler...hehehe... Nnt klau nak buat sy curi tgk kat sini je lah...ngeeeee... hehehe ;)

    BalasPadam
  11. ambik ajelah..no hal punye..

    BalasPadam

UNTUK KOMEN ANDA AKAN DITAPIS DAHULU..YANG BERSIH2 AJE BARU ADA KAT SINI ;)

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...