Khamis, 14 Mac 2013

NUFFNANG 30 HENGGET!

Assalamualaikum..

Sebelum apa-apa aku nak gelak dulu untuk diri sendiri (sebelum korang gelakkan aku..ada baiknya aku gelak dulu) KAH!!! KAH!!! KAH!!!

3 tahun berblog dan mendaftar dengan Nuffnang, aku memang jarang login akaun Nuffnang tu. Sebulan sekali pun payahla aku nak login. Tetiba hari ni gatal tangan nak buka..

Nak juga aku tengok apa yang ada. 


Okla ni..total unique view bulan lepas..jadilah kan...tupun 80% - 90% entri aku autopublish aje.



Ni yang yang buat aku tak tahan.. paling sedih ni.. 3tahun punya blog ada 30hengget aje??? 
sedih gila..
hahahahaha

nampak gayanya kena tunggu 10tahun lagi la nak tebus pun..kau duduk la diam-diam kat situ ..beranak pinak la kau ye..

*hantuk dahi kat keyboard!

17 ulasan:

  1. Kalu tgk PAgeview tuh.. bukan main ribu2.. tp tak dpt BE eks.. tah la kita bukan reti sgt benda tuh.. almaklum la baru setahun jagung.. kiki

    kalu difikir2kan ada lg ke blog kita dlm masa 10thn lg.. hhhmmmm..

    BalasPadam
  2. hahahahahahahahahaha
    ok cheqna dah gelak...cheqna 4 tahun berblog..tahun lepas cash out Rm77..skang ada RM40 kalau tak silap..biar dia beranak pinak ler ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok lar tu, ade puloh2... jannah ni ade 50sen je... leh nyanyi lagu 50sen sambil menari asarehe nihh! hahah

      Padam
  3. byk jugak tu 30 hengget....saya kurang dari 30hengget... :)

    BalasPadam
  4. samalah kita...makan masa tau nak dapat earning...ni pun hari2 update...mana ada BE pung...takpelah, takde rezeki kan

    BalasPadam
  5. beli sekampit beras moghul basmati faiza, dah boleh sangat tu...

    BalasPadam
  6. takpe takpe..pelan-pelan kayuhhhh :D

    BalasPadam
  7. org ramai usha fesbuk kot puncanye..

    BalasPadam
  8. Salam,
    Tingginya trafik! saya suku dari tu pun sampai.
    Iklan Nuffnang ni jd penyeri blog jer, xcecah 10 hengget punnn...

    BalasPadam
  9. Tak apa kak..nanti2 banyak la tu..

    BalasPadam
  10. uasah tangga kejayaan! :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. uishh UV tinggi .. hurmm macam mana en nuff nieee .. kalau UV tinggi macam nie .. saya punyee lahhh ciput .. tapi alhamdulillah BE ok ..
    pelik juga nie huhuh

    BalasPadam
  12. boleh berternak lagi tuh...percayalah...hehe

    BalasPadam
  13. kahkahkahhh saya lagi sedei kak.. seposen pun xdo...sian tol

    BalasPadam
  14. salam kak..
    rm30? uiii byk tu..
    alhamdulillah.... :)

    BalasPadam
  15. ada jugak 30 hinggit..daku..nan ado...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...