Rabu, 13 Mac 2013

2 TAHUN SUDAH

Assalamualaikum..

Hari ini 13.03.2013..

Genab 2 tahun www.penbiru.com ke alam maya. Mula dipublishkan dengan penbirumenulis.blogspot.com..pada 13.03.2011 akhirnya bertukar ke domain www. Merangkak-rangkak juga nak cari nama yang sesuai. Aku gunakan nick dalam fb. Lebih mudah. Dan Alhamdulillah..nama ini serasi pulak dengan aku.



Sejarah awal pembabitan berblog adalah pada hujung 2008. Blog lama tu pun dah hanyut entah kemana..siksanya nak menulis pun waktu tu..maklumlah..bukan macam sekarang. Templet yang pelbagai sedangkan yang dulu hanya templet yang sangat basic..bergantung sepenuhnya kepada html. Nak adjust gambar pun berjam-jam.

Sekarang ni dah terlalu mudah sangat. Lebih user-friendly kekdah nya..

printscreen blog yang lama..(rindu pulak kat templete lama...)

Terima kasih pada AMT iaitu korang semua yang sudi menjengah aku kat sini. 80% dari entri aku adalah autopublish. Ada yang aku BW tapi taktau nak komen apa. So jadi silent reader aje. Pada yang rajin komen-komen kat sini..aku amat menghargai korang semua.

Macam-macam yang dah  aku kongsikan disini..pahit, manis, payau..dan macam-macam. Tanpa harapan hits  target lebih dari 1000 sehari...aku main redah aje..taip aje apa yang aku nak taip..

Kita di sini hanya kenal nama sahaja..tidak kenal rupa. Hanya sesetengah blogger saja yang selalu upload gambar sendiri. So bolehla kenal muka. Aku pulak jarang nak upload muka sendiri. Tapi untuk kali ini .. biar aku "jelmakan" muka tembam bam bam aku kat korang. Kalau berjumpa..maka tegurlah aku.

jangan kutuk ye kalau tak lawa..

Thanks korang..
Adeus!!!

14 ulasan:

  1. tahniah..tahniah..dah 2tahun...
    comel nya penbiru.. :)

    BalasPadam
  2. hepi beday penbirudotcom!!!

    hai tuan ngumah, comei laaaa

    BalasPadam
  3. Salam,
    Happy anniversary! Ingatkan pen biru bermata biru...hehe

    BalasPadam
  4. alloooo tembam yg cantekla kak..nice makeup :)

    BalasPadam
  5. wahhh tahniah tahniah buat penbiru...

    BalasPadam
  6. Hepi anniversary buat penbiru.com.. Semoga terus sukses...
    Comel akk... :D

    BalasPadam
  7. sgt comel okayh PenBiru...happy anniversary okayh..

    BalasPadam
  8. wah..tahniah...
    moga terus bersemangat untuk menulis ye =)
    auw.....comel

    BalasPadam
  9. wahhhhhhh hepi anniversary ya...

    penbiru sgt comel...=)

    BalasPadam
  10. Comeyyynyee...
    Tahniah pen biru...hepy anniversary...

    BalasPadam
  11. salam k.Pb
    Alhamdulillah..dah 2 tahun umurnye..tahniah2..
    lawa akak :)

    BalasPadam
  12. semoga blog ekau terus sukses yo...amin...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...