Ahad, 30 Jun 2019

SCAMMER : ZAYYANI EMPIRE

Assalamualaikum

Hari ni aku nak up pasal scammer jual baju raya secara online di FB dengan menggunakan nama  ZAYYANI EMPIRE. Ramai mangsa yang dah terkena dan ada yang dah buat laporan polis. FB scammer ni pun dah tak ada lagi. 




Detail Scammer: 
FB : ZAYYANI EMPIRE
No.Hp : 013-6408652, 014-6788370
No.Akaun : 56226354134 MAYBANK
8009856125 CIMB


Antara laporan polis yang telah dibuat.

Berikut adalah mangsa-mangsa scammer celaka ni.





Ramai rupanya yang terkena. Mangsa ni semua terkena pada bulan puasa yang lepas. Nasihat aku..seboleh-bolehnya elakkan membeli secara online. Kalau nak beli juga, tengok betul-betul akaun fb tu, google search nama atau nombor telefon seller. Sekiranya ada seller tu scammer, insya Allah,detailnya korang akan jumpa.

Moga Allah bagi hukuman yang setimpal.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...