Selasa, 4 Jun 2019

BUNGA LABUCI DAN BUNGA TITIK - 2

Assalamualaikum

Mood menanik memang dah lama kelaut. Bagi yang dah lama follow blog aku ni pasti tau aku ambil upah menjahit manik.

Tahun ni untuk raya, memang aku tak buka tempahan pun. Malas sangat rasanya.Tapi aku tak mampu untuk berkata tidak bila diminta oleh regular customer yang dah bertahun-tahun suka dengan hasil kerja aku.

Inilah hasilnya.. permintaan bunga labuci..dan aku sulamka dengan bunga titik serta manik taburan.




Dibawah baju dan ditangan. Terima kasih pada Kak Hilmun yang tak jemu-jemu dengan air tangan aku..

1 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...