Rabu, 3 Oktober 2012

MESEJ YANG BUAT AKU MARAH

Assalamualaikum..

24/09/2012
1.23am

"Berminat menyertai kami sebagai Wakil ETIQA Takaful. Komisyen 110% sehingga 6 tahun. Tidak pandai bercakap dan tidak tahu strategi? Jangan risau, anda akan dilatih dan dibimbing sehingga berjaya insyaallah. Hanya utnuk yang berminat mengubah nasib diri dan keluarga. Jika ingin maklumat lanjut atau ingin berbincang hubungi saya Aiman 0133063711."

Hello..kalau pun nak offer orang..agak-agaklah time tu. Pukul 1.23 PAGI????.. Apakah &%&*^!*(^#!&#( punya manusia. Kerana mesej ni telah mengundang  malapetaka malam tu. Tak payah aku ceritakan apa. Dengan kepala aku yang sakit malam tu..dengan mood yang tak menentu..dengan  macam-macam.

Kepada AIMAN itu..jangan kemaruk nak cari duit sampai tidur orang pun kau nak kacau. Sampai tidur aku terganggu. Menambahkan sakit kepala dan hati.  Aku tak kenal kau dan tak berminat nak kenal kau apa lagi nak join insurans kau. Kau silap orang!



7 ulasan:

  1. Nie boleh menaikkan amarah sape2 je nie..pagi2 buta duk sms org mcm tuh..sabau je ler..

    BalasPadam
  2. Tu la kak... Bab duit, semua orang sanggup buat ape je untuk kumpul byk2... Bab buat baik selalu slow je walaupun dah dijanji pahala berlipat kali ganda... hu~

    BalasPadam
  3. saya pun selalu dapat sms drp takaful al-jabar dr jisim la.... tak kira waktu... saya tak tunggu dah block terus no yg masuk tu

    BalasPadam
  4. Yang penting duit masuk ajer bagi org golongan macam ni.

    BalasPadam
  5. time org tengah dilamun mimpi kaco....erm agak2 la,anta la mesej siang ari ke.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum pen biru...memang berangin jer kan kalau mcm ni...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...