Selasa, 30 Oktober 2012

LACE & PEARL - 2

Assalamualaikum.

Kembali bermanik. Kali ni aku nak tunjukkan baju yang ambil masa 2 minggu nak siap..memandangkan sibuk dengan hal-hal lain..maka lambat jugak lah siapnya.

Design diminta oleh pelanggan dan harap beliau berpuas hati..sebab aku buat ikut apa yang diminta. Tak mau cakap banyak jom tengok.




Gabungan sulam lace + manik tabur + pearl crumble..
Itu aje..

Adeuss!!!

3 ulasan:

  1. Alahai cantiknyee....
    sis, camne nak jahit manik pearl tu jadi ketat? means die tak longgar bile digoyang2.. sy dah try jahit tp die longgar cam ayam patah leher je ;(
    bleh share tips tak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. emma.sblm bli pearl tengok dulu lubang dia..kalau pearl murah lubang dia beso..sbb tu lah bila di jahit dia terkulai2..kalau pearl yg mahal sikit (berkualiti) lubang dia kecik ngan2 jarum je.so bila jahit dia akan "terletak" x goyang

      Padam
  2. Assalam,oh baru saya tahu sebab apa ada manik saya beli tu, bila jahit tak lama pastu jadi longgar, rupanya sebab lubang besar..thanks ya sharing. Dalam kepala dah berangan nak jahit manik dekat jubah putih saya yang plain...hmm..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...