Jumaat, 19 Oktober 2012

BUNGA MATAHARI SANGAT CANTIK...

Assalamualaikum..

Bunga matahari sangat cantik..
Kembang diwaktu pagi..
Daunnya hijau bunganya kuning..
Memikat kumbang lalu..

Bunga matahari sangat cantik
Di halaman rumahku
Dari lah pagi hingga ke petang..
Tak jemu ku memandang..

Korang tentu pernah dengar dan menyanyi lagu ni masa sekolah rendah dulu.. kan??? sila mengaku...

Aku pun ada bunga matahari ..atas meja aku kat ofis.. sentiasa hampir 3 tahun dia menari dan bergoyang kekiri dan kanan..tak kira aku sibuk..tension..sedih..bengang..dia sentiasa tersenyum..Tak perlu siram atau dibaja.

Inilah dia..Matahari Flip Flap aku...


5 ulasan:

  1. Hehe.. Comel jer terletak kat situ.. :)

    BalasPadam
  2. selalu dengar lagu ni...hee ingat ada tanam pokok matahari ke...:)

    BalasPadam
  3. salam,,,
    1st time kat cni,,, and teruja,,,, sbb u org kepala batas n kenai baya brown,,, saya satu kg dgn suami baya brown,halim kan,, wah,,, what a small world!!! salam kenal,,,

    BalasPadam
  4. Saya suka..saya suka...
    Kalau sejak anak pertama sampai si kembar ni, inilah lagu yang saya gemar nyanyikan kat diorang ...siap buat aksi lagi..jenuh diorang gelak hehehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...