Rabu, 17 Oktober 2012

SELERA GAJAH

Assalamualaikum..

Ini aku dan BFF aku..




Tiap kali kami berjumpa..dating 2-2 orang,..entah kenapa..bagai dirasuk syaiton...dengan tak semena-mena jadi lapar..

Sekali oder..macam nak makan 5 orang..padahal nak makan tu kami berdua aje...

Ini menu berbuka puasa untuk kami 2 orang...

ni menu kami last week dia melepak kat rumah aku..juga untuk 2 orang..

Apa nak jadi entahla...perut jin agaknya..huhu yang pstinya dia boleh makan banyak dari aku..

7 ulasan:

  1. lapar ni..
    huhuhuhu
    memang betul2 pemakan ni =)

    BalasPadam
  2. jumpa BFF...selera pun bertmbah la kan.

    BalasPadam
  3. Hahaha... mak datok. Banyak sungguh. Tapi takpe. Sebab lepak lama berborak kan? So, makan sikit demi skit lama2 jadi habis.

    BalasPadam
  4. sdpnyer nengok pizza tu..hehehhe..

    BalasPadam
  5. Mak aii banyaknya makanan... Tapi kalau suka makan no hal jekan?hehehe... Salam singgah...

    BalasPadam
  6. Heheheh... Xpe2 . Time Ada selera nak mkn.. Janji hepi yerrr!

    BalasPadam
  7. terus lapar tengok domino's tue...lamanya x makan domino's...naaakkkkk

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...