Rabu, 18 Januari 2012

ROZITA CHE WAN MR.LABUCI ???

Assalamualaikum...

Hehehe..aku nak tergelak pun ado..semalam aku saja-saja check statistik blog aku..tiba-tiba je aku tergelak bila ada Kata Kunci Carian " Rozita Che Wan Mr.Labuci".ahahah..mentang-mentanglah aku pernah buat entri pasal tak puas hati dengan Rozita Che Wan kat SINI , dan entri aku pun banyak cerita pasal manik dan labuci, apa lagi? Si google pun dengan senang-senang hati menghalakan carian tu ke blog aku..memang lawak dowh!



Ada sesapa yang tengok Cerekarama kat TV3 Sabtu lepas? Mr.Labuci..kawan aku yang bukan peminat drama melayu pun boleh terminat kat si Azhan Rani tu (yang jadi suami Rozita Che Wan tu). Cerita dia memang best, yang paling best masa diorang tunjuk part dia tengah menjahit..kejab tertunggeng-tunggeng, kejab dok atas kerusi, kejab-kejab meniarap..betul la tu..aku pun cam tu lah gayanya..orang tak jahit tak taulah..yang jahit memang faham sangat betapa azabnya nak siapkan sehelai baju..huhuh

ambik dari album pakcik gugel

Actually aku suka tau dengan Azhan Rani. Cuma aku kesian kat dia, dari dulu lagi dia selalu disogokkan dengan watak antagonis atau dalam kata lain watak jahat..Jarang dia muncul dalam drama dengan watak baik, mungkin kerana sisi wajahnya nampak macam pembengis..tapi kalau dilihat dari sisi yang lain, nampak juga wajah lelaki romantik..ekekeke..suke..suke..suke.. Kalau korang ingat drama Supermak yang Nasha Aziz berlakon jadi superwomen tu, dia belakon sebagai inspektor polis merangkap suami kepada Supermak. Sekarang ni pun dia ada berlakon drama kat TV3, petang2 tu..Gemersik Kalbu, jadi abang kepada Ayu Raudhah(adik kepada Che Ta)..suke..suke..suke..

Pada aku , Azhan Rani ni memang pandai berlakon. Dia boleh bawak watak dia dengan baik sekali..kalau kau nak dia jadi jahat..memang aku rasa macam nak hempuk je bila tengok muka dia, tapi masa dia belakon Mr.Labuci tu..alamak..kesihan la pulok..hingga jatuh hati dibuatnya..hehehe..suke..suke..suke..okeh..itu jer..dan sesungguhnya kepada pencari Kata Kunci Carian seperti tajuk entri ni, kat blog aku ni memang takde pun kisah Rozita Che Wan Mr.Labuci..ini ha  baru na buat..kehkehkeh..adeus!!!

21 ulasan:

  1. smalam layan kat youtube
    =)

    BalasPadam
  2. tajuk n3 je dah seksi..hehehehe

    BalasPadam
  3. citer ni bes kan..?? sy jrg layan citer kt tv3..sbb lbh pd astro..tp mlm tu boleh plak layan..hihi

    BalasPadam
  4. xsempat tengok akak..yang gemersik kalbu de tengok die berlakon...

    BalasPadam
  5. ahaha..untung jugak kak dapat stats free..hehe..
    betullah yana pun suka azhan rani tu..ada gaya rosyam jugak dia tu..sempoi jer..hee

    BalasPadam
  6. azhan rani...ooo itu nama beliau yek..slalu tgk dia berlakon tp tak tau lak namanya (^_^)

    BalasPadam
  7. ya, saya pun suka dengan lakonannya yang mantap dan bersahaja

    BalasPadam
  8. dalam cerita tu rozita nampak manis jer pakai baju labuci tapi kalau ingat balik isu yang dia pakai skirt tu...ermm..hilang respect kat dia..

    tak sesuai untuk umur yang semakin lanjut dan dengan status janda...anak dah besar..apa pon harap rozita lebih ayu dan manis dengan pakaian yang lagi sopan :)

    BalasPadam
  9. xtengok pun cerekarama mgu lepas....huhuu.takpe dpt trafik....;p

    BalasPadam
  10. haha rugi miss cerita mr labuci.suka jugak dengan lakonan azhan rani..dia klu berlakon cerita lawak pun menjadi..

    BalasPadam
  11. cheqna..best kan? heheh

    ikin ikatankasihku, wow..seksilah sesangat..huahuahua

    qaseh johanna, sy pun jarang layan cerekarama, ntah kenapa mlm tu terlayan..

    Tiramisu fatiema, kena tengok kat youtubela..best..

    prettywrite, heheh..dpt free je.tumpang glamer jab!

    kis, memang ramai yang tak berapa kenal dia..kesian kan, walaupun berbakat tapi orang tak nampak

    cinnanom ,bagus tau cerita ni.ada pengajarannya

    kancil..jom kita gelak..hehehe

    gen2merah.ye itulahyg dinamakn bakat semulajadi

    dkna, tulah..orgnya cantik tapi cara berpakaian tu kena ubah sikit kan?

    kamihidup, kena tengok kalau nak tau kisahnya

    aishah jahirah, aa ah..dapat laluan free..hehe

    puankutu, kat youtube ada..tengok lah

    BalasPadam
  12. Suka jugak kt dia..yup..klu brlakon jahat nmpk sgt kejahatannya erk..

    BalasPadam
  13. abghani..lucu ek..heheh

    chekgu azrine.sy pun suka sgt kt dia..berbakat

    BalasPadam
  14. mmg kelakar la citer ni.. si mimi baik punya tu pun comel amat..;)

    BalasPadam
  15. sy suka kalau dia bawak watak kelakar..


    sy panggil dia ni jim carey..

    BalasPadam
  16. Tengok awal2 citer je coz selalu tido awal :-D

    BalasPadam
  17. sya mmg peminat gile azhan rani!

    sejak dia berlakon puteri plastik, terus jatuh cinta ...hehehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...