Selasa, 17 Januari 2012

FOLLOWER YANG TAK DI FOLLOW

Assalamualaikum..

Mungkin ramai antara kita (blogger) yang memfollow orang, tapi orang tak follow kita balik..kan? Bagi aku, sesapa yang memfollow aku, insya Allah aku akan follow dia balik. Tak aci lah kan, orang sudi2 nak follow kita, kita buat deek je kat dia. So aku cuma nak bagi peringatan mesra la pada yang follow aku tapi aku tak follow balik, tolonglah tinggalkan link korang kat sini, aku nak follow balik, tapi link tak de..ada tu yang kat gambar profile dia, langsung tak ada nama blog dia, so how??



Bukan aku tak mo follow, tapi link tak de. Tolonglah tinggalkan link korang ye..akan ku follow kemudian. Itu jer nak aku katakan.. lepas ni sesapa nak follow aku, harap dapat tinggalkan link kat aku. Tak best korang jer yang tau  cerita aku tapi aku tak tau cerita korang dan tak kenal korang..kan???

Okeh, itu jer..adues!!!

22 ulasan:

  1. Assalam PM..sama la kita..acik pun macam tu tak dapat nak follow balik sebab tak de link..banyak jugak blog yang tak de link untuk kita follow balik..

    BalasPadam
  2. Acik erna..ye la kan..nak buat cmne link tak de..

    BalasPadam
  3. sy pun sy.. nak follow.. xdak link jugak.. pastu xtgl jejak pulak.. hehe

    BalasPadam
  4. sokong tu!Hidop berjiran kenelah ramah tamah kan....

    BalasPadam
  5. slm singgah pen biru..hehehhe
    intan dah follow pen biru..
    time kasih sbb follow intan ye
    keep in touch

    BalasPadam
  6. U FOLLOW I, 1 FOLLOW U, HE HE HE

    BalasPadam
  7. aah akak..memang selalu jadi nie..xdiletak link sekali sebelum follow..tp ade jugak yg tinggal link kat cbox..

    BalasPadam
  8. aduh sy selalu tak peduli tentang org yg follow sy.terasa pulak macam sy tak menghargai follower sy.kehkeh..

    selalunya follow balik, tp klu busy selalu terlepas pandang.selalunya siapa yg komen je sy akan follow..

    BalasPadam
  9. a'aa la sama gak dengan kak..:)
    kalau ada masa mai kenduri nanti ya ..sebut nama kak kat kedai sebelah masjid kodiang tu sure org bgtau kat mana rumah..rmh kampung ni tak dak alamat bagi alamat lagi lah susah nak cari..he he

    BalasPadam
  10. nurulhanif..susahkan nak trace balik mana org yg tak tinggal link..

    ikin ikatankasihku..ye btol..heheh

    intan_blur..ok..tq ye

    kamihidup, terima kasih

    myaishahhafiz..i follow :)

    tiramisu fatiema, ok jugak kalo tinggalkan link kat cbox, senang kita nak follow balik

    puankutu,hehehe...xpe pasni kita follow balik no..

    kak saniah..insya Allah..apa2 nanti sy hello2,hehe

    BalasPadam
  11. tulah pasal..susah kita nak tengok blog dorang kalau macam tu...berharap mereka dapat ubah link mereka...

    BalasPadam
  12. ye betul tu.tp kdg2 saya pun terskip follow blk.tu selalu pesan kalau terskip bgtaw....:)

    BalasPadam
  13. sy sama mcm kutu..org komen je sy jejak (itu pun kalau dia folo sy lah hihi)


    sbb ada sesetenagh follower ni dia klik je folo tp x baca pon blog kita..


    tp mmglah rs bersalah kalau ada yg folo sy pehtu komen pehtu bila nk jejak linknya takdak..adoyaiii

    BalasPadam
  14. cheqna dah follow dah...n dah linkkan blog akak lagi tau =)

    BalasPadam
  15. time kasihlaa sbb follow ayen,skrg ayen singgah dan follow balik....hehe.

    BalasPadam
  16. kancil..harap2 cmtulah kan..ubah kat profile tu..kan?

    aishah jahirah..sy mmg akan follow balik, masalahnya tulah, takde link

    rina cik betty, memang ada follower yg jd silent reader, tp takpelah, at least kita "nampak" dia ada..kan?

    cheqna..tq yeee:)

    ayen..tq jugak..

    BalasPadam
  17. betul tu kak yna pun ada masalh yang sama..orang follow kita tapi kita tak leh nak follow dia sebab kat profile tak ada link blog dia..yang ada cuma link blog yang dia join n follow jer..huhu

    BalasPadam
  18. eee.. baiknya awak ni, kita ingatkan awak tak sudi kawan dgn kita. Dah lama kita follow awak, rupa-rupanya salah kita sendiri la...

    kekadang tu dah letak & ubah link, tapi tak tahu kenapa tak keluar jugak. Kalau sudi jengok le ke sudipVSsenduk.blogspot.com hehehe promote diri sendiri

    BalasPadam
  19. wah meriahnye blog akak..sy bru menjenguk blog akak..sy follow akak eh..

    BalasPadam
  20. saya baru tulis blog memang tak de yg follow lagi syok sendiri aje tapi tak pe saya memang minat nak follow awak

    BalasPadam
  21. best blog awak sbb saya memang suka jahit manik ,jomlah tengok blog saya

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...