Selasa, 31 Januari 2012

APA YANG KORANG NAK TAU PASAL AKU?

Assalamualaikum...

Aku sibuk sebenarnya harini..dah pukul 3 baru nak tengok blog nih..dan aku tak de idea nak bebel apa. So kalau korang nak tanya apa-apa pasal aku, silakan..(amboi..ingat artis ke..uwekk!!)..

Penutup Januari 2012..dah abis sebulan dalam tahun ni. Esok dah masuk bulan Februari..tahun ni tahun lompat. Ntah la aku nak melompat ke tak.huhuh

Ini permata hati aku..
 Muhammad Zareff Adam...dan sepupunya...

 Wan Mifdzal Fahri..

2-2 sama nakal..Inilah jantung hati aku..beza umor depa ni cuma 2 hari je..Zaref (Abang), Fahri (Adik)...Okeh..itu je nak citer..

20 ulasan:

  1. ya lah..kejap jer dah masuk bulan ke 2..
    comelnya anak2 akak..macam jepun mukanya..hehe..
    actually nak tahu nama akak..
    nak panggil akak pen biru je ke?hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. O,nk tau nama ye?Nama btol suhana.Pggil ana .Tp nk pggil penbiru pn ok je

      Padam
  2. hehehehe..
    besh ada baby umur2 macam gini..besh layan kaletah mereka =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sronok layan,tp letih jgk sbb org dh cerdik.Mcm2diorg buat.

      Padam
  3. assalam dik...kak membalas ziarah ni..owh p CH aa..syok la tu..shopping strawberry dak? tak pa kak paham la kenduri tu takpa tak mai..ramai org buat kenduri pun hari tu..:) banyak lauk berlebih blh bg tapau lagi..anyway..nanti la ada rezki kita jumpa2 aa..errr comel nya anak2 awak..rasa nak gomol2..putih melepak plak tu...ish ish..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.Yg tembam tu,dia suka gomol org.Siap stunt lg.Mcm nk pecah perut bila dia hempap kita yg tgh baring.Insya Allah.Nanti kita jumpa ye

      Padam
  4. boleh tanya apa2 je ke? ok... ehem2... nnt saya fikir soklan2.

    BalasPadam
  5. blogger dh abes idea eh..? masuk la keje2 manik yg terbaru..xkan xde kot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Idea tu ada,tp xkluar lg.Xsempat nk mengeluarkan.Hehe.Manik pn ada.Tp xsempat jgk nk upload.Bz skit harini

      Padam
  6. same je muke Muhammad Zareff Adam ngan mamanye kan,hehe...

    BalasPadam
  7. oh inilah dia si comel pen biru..nk tny apa eh?


    nk tny lelebih takut lah plak..


    tny apa makanan kegemaran jelah ehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah,mkanan kgemaran.Susah skit ni.Smua yg sdap sy suka.Apa2pun ok kecuali buah durian n apa2yg ada unsur durian sbb bau tu buat sy pning,tp tempoyak sy mkn.Hehe.

      Padam
  8. bertubuhnya...geram tgk...
    p/s:saya dah dapat cheese powder tu semalam...terima kasih...:)

    BalasPadam
  9. comel nye die akak..singgah petang...

    BalasPadam
  10. PB..dua2 encem..comel sangat..lebih2 lagi bila senyum..

    BalasPadam
  11. assalamualaikum pen biru...wah comeii yer die ...:)

    BalasPadam
  12. geramnya tengok. comeyyy. rasa nak cubit2 pipi tu:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...