Jumaat, 13 Januari 2012

OMBAK RINDU YANG TAK BEROMBAK

Assalamualaikum..

Saja nak cerita sikit . Padal orang dah cerita berkurun aku abaru nak cerita. Aku dah pi tengok Ombak rindu kat Alor Setar haritu . Tapi serius aku katakan disini, aku sikit pun tak rasa nak nangis macam yang diceritakan kawan-kawan dan orang-orang yang menganggap cerita itu amat sedih.. sedangkan aku tercari-cari dimanakah part yan harus aku tumpang membuang air mata..aku pun tak tahu..


Ini kerana, aku rasakan hidup aku lagi sedih dari hidup Izah dalam filem tu. Perjalanan hidup aku lagi sakit dari dia, so aku keluar dari panggung dengan tak rasa apa-apa...Ntah apa yang disedihkan sangat tu..Ntahla..citarasa kita tak sama. Inilah yang dikatakan pengaruh filem dari novel..memang aku tak rasa sedih pun...ceritanya biasa je..tak ada yang menarik pun..

Maaflah ye pada peminat filem tu..ini pendapat aku..kalau nak tau kisah aku lagi sedih atau tak dari filem tu, sila tanya aku ..Adeus!!!

12 ulasan:

  1. mesti ramai yg kurang setuju ngan pen biru...haha

    BalasPadam
  2. betul la..tak sedih pun,pelakonnya!! pandai kak lg berlakon..

    BalasPadam
  3. sy sama cam awak..sy pon x nangis..


    bila part keluar lagu brlah ada terfeeling nk sebak sikit..


    sy harap awak terus kuat menjalani kehidupan ini..dan sy percaya awak sgt kuat :)

    BalasPadam
  4. Larr.. pegi tgk jugak ke? Tu la.. tka percaya lagi dgn review LydSunshine ni [plink..plinkkk... kelip kelip mata]. Kan dah kata.. tak best mana. Tak cukup emosi lagi citer tu. Tapi Legenda budak setan sedih gak. Heheh.

    BalasPadam
  5. sharelah kisah sedih tu supaya kita pun dapat muhasabah diri...

    BalasPadam
  6. Papa mifz,huhu masing2punya pdpt sndri kan?

    Cinnamon,mmg xsdih.Watak izah tu xprlu sdih,sbb tiada apa yg boleh myedihkan sorg istri slagi masih dsygi suami

    rina cik betty,kdg2 tu mmg xkuat pn,tp buat2kuat je.Hehe

    ladysunshine,btol,lagenda budak setan lg best

    kak amie,xpela..Biar sj sy simpan sndri.Tq kak

    BalasPadam
  7. sy sedih tgok cerita tu..mungkin juga masa tu tgok sorang2 n tgh feeling..lgpun klu tgok drama ke apa je yg ada part sedih mmg selalu buat sy sedih...:)

    mungkin kisah hidup pen biru lg perit, tu yg membuatkan hati pen biru sedikit pun tidak tersentuh dengan filem tu..sy solute org setabah awk...terus kuat yer..:)

    BalasPadam
  8. Ibu Yusuf tak tgk lagi cerita ni. Dah beli CD tapi duk peram lagi. Ibu Yusufni mudah nangis, rasanya meleleh air mata ni kalau tgk..

    Ps: semoga PB tabah dgn dugaan yg menimpa..

    BalasPadam
  9. dkna pon heran kenapa orang cakap best sangat cerita tu..dkna tak pernah tgk pon..tak berminat walaupon pelakonya mantop!! :)

    BalasPadam
  10. Puan kutu ,trima kasih ye

    zeta@ibu yusuf,sy pn ratu air mata tp xtau knp x touching pn dgn ombak rindu ni

    dkna,plakon mmg mantop,tp critanya xmantop

    BalasPadam
  11. kuikuikui...menyampah je tengok movie ni...buang masa betol...agak kelam kabut sikit plotnya sebab nak cut banyak. dalam movie boleh muat 2 jam je..jadinya dia tak boleh masukkan semua benda kat situ...

    BalasPadam
  12. Nuwairani,yup betul.Biasa je kan.Huhu..Mati kita kna saman kang! Haha

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...