Khamis, 19 Januari 2012

PERADUAN TEKA HARGA -2

Assalamualaikum..

Peraduan lagi. Khas untuk AMT (Ahli Mesyuarat Tingkap) @ Followers aku jer..Senang, tak perlu slogan yang memeningkan kepala..Caranya, cuba teka berapa harga jam ini..dan tinggalkan jawapan anda diruangan komen. Senang! So pada sesapa yang bukan AMT aku, dan terasa nak join peraduan yang senang ya amat ni, kena follow aku dulu lah yer..



Hadiahnya seperti yang sebelum ini..Cheese Powder bernilai RM30 aje. Kalau nak hadiah yang ribu riban kena masuk peraduan Teka Lagu Di Sinarfm ke...Bayi Sihat bersama Huggies ke..Travelog AirAsia ke..haaa, yang tu bolehla hadiah mahal-mahal sebab depa tu syarikat besau..

Tarikh tutup adalah pada Ahad 22.01.2012 ini hingga jam 12 malam terpacak. Lepas dari time tu dah dikira tak aci. Ok.
Hanya  1 pemenang saja akan dipilih pada jawapan yang tepat atau paling tepat. Jika ada pemenang yang memberi jawapan yang sama, hadiah akan diberi pada yang memberi jawapan terpantas.

So, apa lagi, jom le teka..cer teke..cer teke. Adeus!!!

32 ulasan:

  1. JS nak teka boleh?.
    rasanya harga dia RM 460...

    hrp2 betul la...hehe

    BalasPadam
  2. Rm240 bang.....harap2 betullaa tu,hahaha...

    BalasPadam
  3. Syok2 teka jela..bukan rugi pong..hehe

    RM180

    BalasPadam
  4. wahhh....sy dah folow..leh join ni..hehe..

    hmmm,45o kotttt..*smbil berdoa jwpn betul*..hehe

    BalasPadam
  5. wah bestnya jawapan..ok2..kite tunggu lagi..jawapannya nanti sy umumkan..heheh

    BalasPadam
  6. rm599 kot..hehee mesti salah ni..kalo betul pun dah terlambat..

    BalasPadam
  7. teka hari khamis..RM3oo akak..hehe..letak je nie

    BalasPadam
  8. wah dh ramainya teka..



    sy teka RM58.00 boleh?



    hahah..jawapan sy jer yg tersasar drpd org lain

    BalasPadam
  9. rm399...nak terjah ler kat kedai kot2 ada jam yg sama

    BalasPadam
  10. nak join jugak lah..hihihi..emmmm...berapa ek...dlm rm 480 kot...harap2 betul la...kekeke

    BalasPadam
  11. hmmm adakah bernilai rm499.00?? hehehhee

    BalasPadam
  12. sebab jarum jam tu tunjuk pukul 3.31 . aku teka , rm330.90 kannn kannn? alahh cakap jelah betul muahaha

    BalasPadam
  13. masa tinggal beberapa minit jer.. nasib baik klik ni tadi.. so, ada peluanglah maklong nak mencuba.. maklong pernah belikan jam jenama ni untuk anak.. tapi model lain.. dan pernah nak belikan untuk diri sendiri warna merah.. tapi tak muat.. huhu..

    tekaan maklong.. rm160.. belum ada orang teka dengan harga ni kan.. hehe..

    BalasPadam
  14. Tq pd smua.Pmenang dh ada.Akan d umumkan nanti ye.Siapakah gerangan?Jeng jeng jeng..

    BalasPadam
  15. lorrr jengah je sini dah tutup tarikh dan masa peraduan :D...semoga Penbiru & family bahagia selalu ya

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...