Rabu, 2 November 2011

AKU TAK PUAS HATI DENGAN ROZITA CHE WAN!

Assalamualaikum!

Wah..ni aku nak marah ni. Aku memang tak puas hati dengan Rozita Che Wan. Memang tak puas hati! Korang tau kenapa???

Aku pengguna setia Safi Rania Gold dari bulan November 2010..Sedangkan Rozita Che Wan baru tahun ni je guna, terus jadi model dan duta jenama tu. Yang aku tak puas hati...kenapa dia boleh jadi lebih cantik dari akuh!!!

Aku pakai dulu dari dia.. Aku tak puas hati!!! Warghh!!!!

Apasal dia jadi lagi cantik dari akuh!!!!

Oh tidakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
Apasal yang dia ni cantik sangat???!!!

Aku tak puas hati!!!!!

Warghh!!!!!

*ketuk kepala dengan baldi!

28 ulasan:

  1. hahahaha kau tak cukup konsisten gamaknya. hahahaha teruskan usaha semoga berjaya. hahahahaha

    BalasPadam
  2. lebih dari konsisten dah..huh!!

    BalasPadam
  3. wakakakak....

    sama dgn sya dah lama pakai...

    tpi sbb jeles dgn RCW ni, trus stop ...huhuuuuu

    BalasPadam
  4. noriz..memang tak puas hati nih!

    BalasPadam
  5. hahaha..alah pen biru nih..RCW tu pakai sabun fab kat muka pon dia still maintain cun..dah dia cun..


    pttnya amiklah duta org biasa-bisa cam kita kan..nnt lps pakai produk terus jd cun barulah menggila org pegi beli betul tak? haha

    BalasPadam
  6. rina..betoi tu...hambik sy pun x pa...hahahaha

    BalasPadam
  7. adoih kak....dia tu gi facial kat kedai hari2...kite ni mane la mampu nak buat mcm tu...tu pasal jerawat sebijik pon takdo kt mukanya...

    BalasPadam
  8. kahkahkahkah...akak nie buat lawak ke apa nie??

    aduuuii..... pecah perot gelak...ingatkan akak tak puas hati sebab rozita jadi pengacara untuk hari jumaat nie :)

    BalasPadam
  9. nuwairani..tak kira.tak puaih ati jugak!

    dkna..yg hari jumaat ni pun tak puaih ati jugak.akak ada sijil tau dlm pengacaraan majlis. sijil tu INTAN yg bagi..

    BalasPadam
  10. sepatutnya peniklan ambil wanita yg tk cantek.

    BalasPadam
  11. Aduhai, adinda pun cantik juga tanpa disedari.

    BalasPadam
  12. abghani..huhu..nanti tak laku pulak safi rania tu

    hjh noralena..hehehehe...kembang seketika heheh

    BalasPadam
  13. saman kak! saman!untong2 dapat riban...eh! hehehee

    BalasPadam
  14. SAMAN????..silap haribulan akak yg kena saman balik dik..hahahahah

    BalasPadam
  15. kena jadi artis yg seksi dulu kut..dapat le mcm2...

    BalasPadam
  16. cinamon..iye la kot..kite ni tak seksi..seksa adala..huhuh

    BalasPadam
  17. adehhh jangan la ketuk kepala dengan baldi...sakit tau.hehe..

    jeles jugak dgn rozita neh..lawa sungguh...

    BalasPadam
  18. ila..tu la.ni tgh jeles la ni..ingt tu nak masuk dok dlm baldi tu, tp x muat pulak

    CSB..hehehh jugak

    BalasPadam
  19. rozita che wan tu tak pakai pun produk safi..jadi duta jer...haha..

    BalasPadam
  20. ala itu semuo makeup la artis nih...xdo makeup sure out nye la...hehe

    BalasPadam
  21. puan kutu..aa ah kan..mesti dia pakai yg riban2 punye

    papa mift..kite penah tengok dia tanpa mekap..memang cantik aaa

    org muo..terancam rasa diri

    BalasPadam
  22. hahaha..
    cerita lawak lagi..
    tersengeh sampai ketelinga maklong baca..

    BalasPadam
  23. heee..

    kak ok ek pkai safia rania gold ni?

    utk umur bape ek???

    BalasPadam
  24. juliet ira..masa paki tu umo 30 dah..rania gold ni utk spesis manusia yg umor 3series cm akak ni dik

    BalasPadam
  25. Pen biru, jgn putus asa, teruskan usaha. Jgn lupa, usaha itu tangga kejayaan entah2 lagi cantik dari Rozita Che Wan

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...