Ahad, 2 Ogos 2015

PEARL TABUR - CRUMBLE 33


Assalamualaikum..

Baju terakhir untuk jahit manik raya tahun 2014..sememangnya tahun ni aku kurang menjahit. Sejak berpindah ke Langkawi, rutin aku berubah..mood semua kelaut!

Ok..berbalik kepada baju yang dimanikkan.. yang ni pelanggan aku nak jahit di tangan dan bawah baju..malam ni baru aku perasan yang di gambar ni, part bawah baju tu nampak secoet je..masa tangkap gambar ni memang aku tak perasan langsung.


tengok bawah gambar...itu je yang terrrakam!..hishhh



Maka selesailah sudah entri tertangguh setahun yang dapat aku kongsikan kepada semua. Bagi yang berminat nak aku jahitkan manik, sila sms/wssp 0125677630. Di sebabkan mood aku kelaut, harapnya kepada yang nak hantar baju tu, sertakan design macam mana nak..otak aku dah jammed tak tahu nak fikir idea baru.

Sekian untuk hari ni. Esok aku akan tunjukkan hasil jahitan tahun ini pulak ya..kepada yang tak minat manik..sorry la..paksa korang tengok jugak. Adeuss!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...