Rabu, 13 November 2019

OGAWA EZ CURVE SHAPPING MASSAGE SLIMMING BELT

Assalamualaikum

2 bulan lepas, aku ada beli slimming belt. Lama juga aku survey harga dan membandingkan beberapa jenama yang ada di pasaran.

Akhirnya aku memilih jenama Ogawa.

Inilah ruapanya. Ada tali tambahan bagi pinggang yang ramping 44inci macam aku ni.

Original dari Ogawa

Beli di Shopee, packaging terbaik.

Harga ketika aku beli.

Masa aku beli,kebetulan Ogawa ada sediakan voucher diskaun. Dari harga asal RM209, aku dapat beli dengan harga RM176.80. Aku gunakan coin Shopee sebanyak RM15 lagi. Cukup murah dan berbaloi.

Bestnya slimming belt ni,boleh pakai masa baring-baring, duduk relax..jangan pakai waktu tidur je.. takut tak sedar dah habis urut,terlena..barang dok sambung kat soket letrik.

Ada getaran biasa, ada feeling panas, tekanan angin dan kita boleh gabungkan semua sekali. 15minit untuk 1 kitaran urutan.

Mula-mula pakai,kulit akan terasa gatal-gatal. Itu tandanya kulit dah mula ada reaction dengan urutan. Itu normal. Kalau guna yang panas, akan sedikit berpeluh.

Aku rekomen sangatlah kepada korang. Konon-konon macam masuk pusat pelangsingan..tapi korang lepak atas katil je..sambil tengok tv..sambil mengurut.

Ok..itu aje review untuk kali ni.


Adeusss!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...