Ahad, 17 November 2019

MY BARIATRIC JOURNEY : #13 SLEEP TEST RESULT

Assalamualaikum.

Aku baru balik dari HSB. TAC aku pukul 9pagi. Sampai di hospital pukul 8.30. Pusing-pusing cari parking. Pergi sorang aje harini, suami aku ada kerja,lagipun nak ambik result je.

Naik ke tingkat atas, Klinik ENT, terus letak kad temujanji dalam bakul yang tulis Pukul 9pagi. Duduk dulu, tunggu dapat nombor.




8kali lena, baru nombor dipanggil. Pukul 11.30pagi. 2jam setengah juga menunggu. Dengan lapar gila. Ingatkan sekejab aje. Memang aku tak breakfast lah.

Nombor dipanggil ke bilik 78. Tolak pintu masuk dalam,nurse suruh aku pergi ke meja no.4. Oklah jumpa doktor yang peramah.

Result aku katanya ok. Tak ada yang serius. Tapi dia minta aku datang semula lepas aku jumpa doktor di Ipoh 12hb12 nanti. Sebab katanya kemungkinan aku kena buat rawatan CPAP. 

Inilah rupa result aku tu. 




Ada juga aku baca, dan bolehlah faham sikit-sikit. Harapnya bolehlah proceed untuk operation nanti. 

Dan TAC seterusnya pada 23.12.2019 iaitu selepas TAC di Ipoh. Terima kasih pada Dr.Nurkhaniza yang dapatkan tarikh paling cepat untuk aku.


Selesai semua dalam pukul 12. Balik kerumah baru aku makan..pedih perut huhuhu.. 

Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan aku harini.

Bersambung...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...