Isnin, 11 Jun 2012

MAAFKAN AKU, GAMBAR TERLAMPAU LAGI

Assalamualaikum..

Aku nak minta maaf pada semua Ahli Mesyuarat Tingkap aku yang selalu memberi usul pada setiap agenda harian aku..minta maaf sebab aku tak sempat membalas kunjungan ke blog korang. Jumaat & Sabtu aku cuti minggu tapi sibuk menjahit la pulak. Nanti aku uploadkan hasilnya..hari ni bawak kamera tapi kabel pulak tak bawak..nak jolok dengan hapa!

Semalam aku kursus..kali ni bukan kursus ilmu dunia, tapi ilmu menuju akhirat..Kursus Pengurusan Jenazah. So memang tak sempat. Hari ni pun tak sempat juga..nak kena clearkan claim dan kerja-kerja lain. Memang busy..so ini aje untuk korang jamu mata..




Kedua-dua binatang ini amat melampau! Melampau tahap mengada-ada. Aku jentik kang!
 
*p/s : nanti aku free, aku jengah korang..adeus!!

9 ulasan:

  1. overdose giler cara dua ekor natang ne posing..hahaha

    BalasPadam
  2. alaaaaa...comey lak duk kat atas buah pisang tu :)

    BalasPadam
  3. Akak pun nak tumpang jentik tapi kat kucing tu. Yang sekor lagi, ngada-ngada.

    BalasPadam
  4. abislah pisang penuh bulu kucing.. =)

    BalasPadam
  5. Pen Biru sya ttp sygkan mereka wpon mengade mcmne sekalipon, tp apa bole buat Chiko da xde huhuhuhukkkk

    BalasPadam
  6. meow2 tu cool je dok atas tandan pisang...wah hebat.

    BalasPadam
  7. assalamualaikum pen biru...hahahaha memang kelakar jer tu..:)

    BalasPadam
  8. alo lo lo...comelnya....

    BalasPadam
  9. amboi kucing tu sedap benor lepak kt pisang tu ekkk...^^

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...