Jumaat, 1 Jun 2012

BUNGA LABUCI - 9

Assalamualaikum..

Lagi baju untuk raya. Baju ni agak special sebab bakal dipakai di pagi syawal tapi bukan di Malaysia.. Baju ini dan 1 baju lagi (akan di upload esok) bakal beraya di perantauan..di Jordan nun...Lagi 1, specialnya baju ni, ianya milik teman lama sekolej aku dulu yang aku sendiri dah hampir 13 tahun aku tak jumpa..hanya jumpa di fb saja..

Lalu aku pun menajhit dengan penuh kasih sayang..

And this is for u Juita..

Leher

 Leher -side

 Tangan

Leher dan tangan

Overall..dari leher, tangan dan bawah baju

Inilah hasilnya . Dan yang paling penting aku berharap kawan aku tu si Juita berpuas hati dengan jahitan aku..Adeuss!!!

Nak tengok lagi?..tunggu

9 ulasan:

  1. Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

    terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    BalasPadam
  2. Salam PB

    Tak semua org boleh buat kerja yang penuh dgn kreativiti Dan kesabaran. Cantik!

    BalasPadam
  3. Cantik gile! Combination warna merah putih tu buatkan bunga tu nampak hidup. Pastu kemas gila. Rajinnya cik pen biru ni mengadap manik2 kecik tu. Berapa lama amik masa ni?

    BalasPadam
  4. Pb...nape PB xletak harga skali eh..? klo letak harga, senang la golongan marhaen cam sy ni nak letak bajet,,,hihi


    *yang nak melawa tapi xberongkos!*

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pen biru...wah mmg cun melecun betul la...:)

    BalasPadam
  6. assalamualaikum...cantik sgt bunga2 manik yg akak jahit ni...berkenan sungguh...

    BalasPadam
  7. assalamualaikum...just blogwalking...tahniah...cantik2 jahitan manik akak...kalulah sy pun ade kerajinan mcm akak...hehehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...