Selasa, 26 Jun 2012

ISMET ULAM RAJA

Assalamualaikum..

Aku sekarang dah jadi Ismet Ulam Raja..sehinggakan aku tak sempat nak menulis kat sini. Otak pun tak sempat nak memikir entri apa nak masuk hari-hari..


Kenapa aku jadi Ismet Ulam Raja???

Sebabnya..ini...





yang aku sendiri dah ada 3..tak termasuk telefon ofis ..so semua ada 4..bayangkan kalau semuanya berdering serentak!!
Memang kena heart attact!!!

Yang kecik, guna untuk topup reload, yang sabun tu untuk call dan sms (untuk bisnes aku yang pelbagai)..yang besar gedabak tu, untuk internet dan whatsapp. Kesian kat sabun tu, dah teruk aku belasah dia dulu..on internet, update fb, page dan blog hingga ke nak check payment kat Maybank2u pun aku guna dia..so nak bagi dia rehat sikit..dah tua pun..

Itu je..Adeus!!!

*nanti aku ziarah korang ek..

5 ulasan:

  1. mmg tak menang jari nak menekan keypad!

    BalasPadam
  2. Banyak jasanya sabun tu. Boleh akses internet ke sabun tu? Tak sangka.

    BalasPadam
  3. wah kalau bunyi tiga2 yg mana satu nak jawab agaknya tu?henpon banyak jasa sayangkan...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru...wah banyaknya memang kalau semuanya berbunyi kes naya la jawabnya...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...