Rabu, 6 Jun 2012

ROMPAK & ROGOL

Assalamualaikum,

Lambat pulak entri hari ni . Sebabnya aku kena jaga orang periksa BITK  dan sekarang baru masuk ofis..

Apa kena mengena dengan tajuk di atas??

Ini lah..katakunci untuk hari ini



Rosak akhlak orang yang key in ayat tu. Ntah apa yang dia cari, si gugel pulak terus tunned ke blog musyuk aku ni..Agaknya teringin nak merompak dan merogol orang kot..Maaf cakap, yang selalunya search benda merapu-rapu ni adalah kebanyakkannya anak melayu. Takkan anak cina atau india nak  cari keyword dalam bahasa melayu..kalau adapun dia mesti guna bahasa dia..

hai...apa nak jadi ...

9 ulasan:

  1. scary btl bc tajuk...dah smlm kes yg kena kena culik kat wangsa maju jer....

    BalasPadam
  2. hurmmm..ade mungkin jugak anak melayu kite kan..n for sure majority teenagers..;D

    BalasPadam
  3. macam-macam rupanya yang orang search ni kan..

    BalasPadam
  4. betul tu kak..cina tak suka blog melayu ;p

    BalasPadam
  5. masyaallah..macamana la ek..nasib baik dia bawak masuk blog akak..boleh jugak dia tengok manik2..hehe..

    BalasPadam
  6. assalamualaikum penbiru....alamak tajuknya mmg mengancam susah betul kan...:)

    BalasPadam
  7. merepeknya keyword. Blog saya takde plak org search mcm ni. Yg paling banyak pun org search pasal bunga telur. Budak2 melayu skrg ni, ramai yg perangai tak senonoh.

    BalasPadam
  8. hmm...takdo bondo lain ke dorang nak gugel ek...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...