Selasa, 1 November 2011

TIME TUNNEL PART 5

Assalamualaikum..

Last part untuk gambar-gambar yang aku shoot kat Time Tunnel. Walaupun tempat tu kecik je..tapi barang-barannya cukup banyak..memang boleh ralit kalau masuk tempat tu. Okey la, jom kita tengok apa lagi yang ada kat dalam tu..

 Poster asal Sabarudin Tukang Kasut..

 Rasanya tin Jacobs ni tak banyak pun yang berubah.

 Antara koleksi gambar P.Ramlee

Salah satu hasil Malaysia yang sangat berguna (IA-LAH GETAH)..huhu..ejaan lama

 Kencing setan ni pun memang dah ada dari dulu..bertahan betul jenama ni

 Lama tak tengok kotak rokok Ruthmans ni..dulu-dulu memang famous sesangat

 Rupanya pakcik Scott ni dari dulu dok dukung ikan tu..tak letih ke?

 Permainan anak-anak orang kaya di zaman dulu..

Shelltox..Bekas Ridset je yang aku tak jumpa

 Bateri cap kucing..

 Harga minuman dulu-dulu.. Milo Without Milk...40cents..gila murah!

 Cuti..

 Ingat zaman sekarang jer ker ada GoCart ..dulu pun ada..tahun 1972..

Susu ni aku memang dah lama tak jumpa..cap bendera tu..

Okey..itu aje la yang sempat aku shoot selama 2 jam aku melangut dalam Time Tunnel. Saja aku nak share kan apa yang aku dah tengok dengan korang. Moral of the strory,jangan buang botol shampu anda kerana mungkin 20 tahun lagi ia akan menjadi benda yang paling mahal ketika itu..Adeus!!!

15 ulasan:

  1. Dulu abah hisap rokok 555...hehehhe....teringat kenangan lampau....

    BalasPadam
  2. ada lagi ak rokok 555 tu la ni?

    BalasPadam
  3. merahitujambu,Time Tunnel Cameron Highlands

    BalasPadam
  4. hjh noralenna..tq..sy memang suka yg retro..hhehe

    BalasPadam
  5. kenapa sya tak tau ada tempat best mcm tu kat cameron highlands.

    hu hu hu rugi2

    BalasPadam
  6. myaisyahafiz..dah tau lepas ni boleh p :) memang ramai yg tak tau sbb tmpt dia nmpak cm kedai jual brg2 biasa je..tempat dia di bwh kedai2 tu

    BalasPadam
  7. tgk gambar-gambar ni semua mengimbau kenangan masa kecik

    BalasPadam
  8. banyaknya gambar dahulu....suka lak tengok..;-)

    BalasPadam
  9. assalamualaikum...mmg seronok dpt tengok barang lama2 nikn..:)

    BalasPadam
  10. tin biskut...heheeee... :)

    ubat nyamuk...

    dkna pernah tengok...

    BalasPadam
  11. suke betol layan semua entry ni....buat kite terbayang2 zaman kanak2 dulu...

    takde pulak mainan TORA DATANG LAGI!!!

    BalasPadam
  12. rina..yup.back 2 the pass

    mama maszull..sy boleh abiskan 2 jam dalam tempat ni.tengok 1-1..ralit jer rasa

    ila..ila tak sempat lalui zaman brg2 ni..ila muda lagi.heheh

    BalasPadam
  13. dkna..macam2 ada..

    nuwairani, tora tu ada..dalam almari mainan tu..tapi kecikla..tak nampak sanagat

    BalasPadam

SILA TEKAN KEYBOARD ANDA UNTUK MENULIS. :p

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...