Selasa, 29 November 2011

JALAPENO CHEESE POWDER

Assalamualaikum semua..

Korang peminat KFC Cheezy Wedges tak? Aku memang peminat setia. Kalau beli Cheezy Wedges, aku mesti beli extra cheese tu. Suka sangat-sangat sampai aku boleh makan begitu saje. Memang suka. Oleh kerana aku suka, lalu aku pun mengambil keputusan untuk menjual la pulak cheese tu. So kepada sesape yang berminat nak beli secara paket-paket atau borong, boleh contact aku. Harga yang aku dapat memang antara yang termurah.

Cheese powder ni hanya perlu bancuh dengan air panas dengan ukuran 1bahagian power nisbah 2 bahagian air. Ada yang tak faham , aku explain cam ni lah ye..katakan korang nak bancuh 1 skoop powder, airnya mestilah 2 skoop.Paham?..senang je kan..kacau sampai rata, pastu bolehla dicicah dengan apa-apa yang korang suka. Kalau nak cicah dengan jari pun boley..no hal punya.


Sebelum ni aku jual kat opis je..malas nak masuk online ni. Tapi rasanya tak rugi pun masuk online..so aku nak jual la kat korang atau kepada sesiapa yang berminat..

SET A : 400gm ( 2 pek ) = RM 31.00
SET B : 600gm ( 3 pek ) = RM 43.00
SET C : 800gm ( 4 pek ) = RM 55.00
SET D : 1kg      ( 5 pek ) = RM 65.00


*Harga adalah termasuk kos pos

Bagi yang nak beli secara borong 3kg dan ke atas, sila contact aku ye..harga yang lebih murah untuk korang. Untuk yang stay area Alor Setar dan Jitra, boleh mai ambik sendiri ye..boleh call or sms di 012-5677630
.

Pada yang berminat, sila hubungi aku, akan aku berikan nombor akaun nanti atau pada yang stay area Alor Setar dan Jitra, anda boleh beli Cash N Carry..

okeh..terima kasih atas perhatian kalian..Adeus!!!

39 ulasan:

  1. dkna..hheheh..selamat berniaga jugak utk dkna..sma2 kita bisnes..caiyok!

    BalasPadam
  2. Oh 'usahawan kecil-kecilan' rupanya pen biru ni. Jahit manik pun hebat.

    BalasPadam
  3. sy pon suka ceezy wedges tu..yummy..nnt kalau nk beli sy order kt awak cheese nih..

    nk gi baca entri great wall yg sy dh termiss

    BalasPadam
  4. HAJAH..ye kecil-kecilan..bukan takat jahit manik dan jual chese je, sy jual topup prepaid, tempahan memasak pun sy buat jugak..apa sj yang mendatangkan duit semua sy buat..yg halal la..hehehe

    BalasPadam
  5. rina..ok..sms je sy ye..anytime dear

    BalasPadam
  6. cheese...!...hehehehe...memang minat tapi takutttt....

    BalasPadam
  7. oo .. dok alor setar je .. sy dok kulim .. nanti kalau sy nak sy g tau yea.. add la sy kat fb .. sng nk inbox nanti .. sy nk add awak tak tau nama apa...

    BalasPadam
  8. wah en suami suka betul dengan chessy nie.mkn kfc msti order cheesy wedges..
    selamat berjaya dalam meniaga.eceh!

    BalasPadam
  9. fadzli tak yah takutla..ini halal produk..made in malaysia, bumiputera punya u..

    BalasPadam
  10. halila..ye ker..fb sy penbiru jugak, pic profile kartun pocoyo jugak..cari je..than add jee

    BalasPadam
  11. sedapnya cheese..done follow di sini.. sory xleh tgl jejak kat kotak chat.. tenet sy lembap..:)

    BalasPadam
  12. Papa mifz pun suko chezee wedges extra cheese..sehinggo menjilat jari..

    BalasPadam
  13. selamat berniaga, moga terus sukses ya

    BalasPadam
  14. papa mifz..meh la beli..try2..heheh

    BalasPadam
  15. la.....dekat ja nak bukit....

    xpa..nanti lau ila balik kedah nak order la...mmg suka juga...heheheh
    nanti boleh makan....

    tgu org balik as nti..ehhehe

    BalasPadam
  16. salam kenal..

    aduh jauhnya di sana..

    BalasPadam
  17. dulu kancil ndak suka makanan jenis nie...tapi entah bila ada anak nie...dah menjadi ketagih pulak....kekadang bergaduh dengan anak sal makanan nie

    BalasPadam
  18. kancil..ye ker..heheh..bolehla oder kt sy nnti ye..hehehe

    BalasPadam
  19. ramai yang jual bende ni sekarang..saye suker sangat cheezy wedges ni..teringin gak nak cube beli..tapi sekarang ngah tak selera sangat nak makan..nanti lar dah sihat saye order..:)

    BalasPadam
  20. salam kenal..
    kegemaran saya seisi keluarga, kalau bole semua benda nak di cicah

    BalasPadam
  21. selamat berniaga penbiru,

    Thanks sudi singgah dan follow blog JS. Kalau sudi jom tukar link dgn blog JS.hehe

    salam kenal.

    BalasPadam
  22. sy memang peminat setia..chezy wedges..kfc..xsah klau xbeli..haha..ade jugak org pernah jual serbuk nie..pernah rasa..hampir sama..sedap...

    BalasPadam
  23. Aty_fared biasale tu,pembawakan budak.Hehe..

    BalasPadam
  24. SudipVSenduk yela.Abah sy siap cicah dgn goreng pisang

    BalasPadam
  25. Jemarisuri tq.Sy dh follow.Hehe

    BalasPadam
  26. Tiramisu yup.Memang sedap.Sape yg suka cheezy wedges kfc,taula powder ni sedap ke x,sama ke x.Kan?

    BalasPadam
  27. amboi..terus buat bisnens..mmg cekap la pen biru ni..lgsg xlepas peluang..

    BalasPadam
  28. salam kak..waa sedapnye..nk order la..nti saya sms akak k..

    BalasPadam
  29. salam kak..waa sedapnye..mcm nk order je..nanti kalo sya nk order,saya sms akak k..hihi

    BalasPadam
  30. chammy..boleh je..anytime dear.. :)

    BalasPadam
  31. qaseh johanna..geram sgt pyh nak dapat..skali dapat nah..berpuluh kilo..heheheh

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...