Ahad, 11 September 2011

BUNGA LAWANG DAN MANIK TABUR

Assalamualaikum..

Manik lagi? nasib la, Setelah hampir 2minggu membisu, aku kembali lagi. Cuti dari segala hal. Tak mau cakap banyak dan aku pun dah malas nak menaip, so tengok gambar ajerlah. Baju ni dari pelanggan yang aku tak kenali..Harap dia berpuas hati.



Pelanggan memilih untuk menggunakan design yang sama bagi tangan dan bawah baju..Untuk design ini, bunga mata bunga lawang tu aku gunakan Glass Beed yang memang cantik, berat dan bersinar..So seperti biasa, harapan aku agar pelanggan berpuas hati..Cukup takat ni, sambung lagi di part akan datang..Adeus!!!

Nak tengok lagi?..Manik Part 18

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...