Selasa, 20 September 2011

BUNGA LAWANG DAN BUNGA TITIK

Assalamualaikum..

Kalau dah nama blog penbirumenulis, jangan hangin la kalau entrynya citer pasal manik jer yang banyak. Nasibla..

Kali ni aku nak tunjuk design yang diminta oleh pelanggan aku sendiri..alah opismate aku jer. Dia yang bagi aku design ni dan aku jahit jer. So lagi mudah aku tak yah nak pening-pening kepala nak reka samapai kadang-kadang dah nampak macam nak serupa..huhu

Jom layan..


  Close-up

 kat tangan

tangan dan bawah baju

Untuk baju ni aku ambik masa 1 hari jer nak siapkan, tupun kebetulan aku masih lagi bercuti raya. So cepatla siap..sekian untuk kali ni..Adeus!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 21

8 ulasan:

  1. cantiknyaaaaa...teringin nak tempah :)

    BalasPadam
  2. adylia..boleh jer..pos je baju tu.skrang ni tgh free,2 hari dah boleh siap :)

    BalasPadam
  3. pen biru...klu pos..nak kira camne plak..?ni cam design camni..awk amek bpe ringgit..?


    **jalapeno cheese tu awk nk ke..?klu nk sy bg no contact org tu..nnt dia bleh trus anta ke rumah awk..nk ke..??

    BalasPadam
  4. qaseh johanna:design tu RM90(tangan dan bwh baju)pos laju kalau sehelai baju (timbang) dalam RM7.

    jalapeno tu sy nk la.kalau dia boleh pos nak la..

    BalasPadam
  5. ok...nnt sy tny hubby camne gaya....tp mmg cantik...yg ada pearl tu pon cntik jugak...haih..semua cantik la..

    0133626742...ni no akak tu..dia mmg boleh pos pon..kol dia ye..

    BalasPadam
  6. qaseh:ok nanti sy call dia.tq yee..kalau bajet awak terhad, awak bg berapa bajet awak, sy buatkan ikut bajet awak tu..dont worry

    BalasPadam
  7. sukanya yg nie!!!!Im so proud with u my dear friend...U have the talents-cooking as well, and u use them wisely. Aku support dari belakang...n mmg nk hntq baju2 lagi kt hg pasni..tggguuuuu...

    BalasPadam
  8. cuda:ok..aku tunggu bju hg sampai :)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...