Selasa, 27 September 2011

I FOLLOW!!!

Assalamualaikum..

Kita rehatkan dulu jarum dan gunting . So tiada post atau cerita mengenai manik buat masa sekarang. Aku nak tanya korang, kenapa korang follow sesebuah blog?

Adakah kerana..
...blog itu dah follow blog anda atau
...anda yang mula follow blog itu dengan harapan blog itu mem"follow" anda balik? atau
...anda memang suka blog itu dan tak kisah pun andai blog itu tidak mem"follow" anda balik? atau
...sebagai tanda sokongan kepada blog itu kerana blog itu milik sahabat atau sedara2 anda?
kalau di tanya pada aku..jujur aku jawab, jawapannya adalah kerana seperti semua jawapan di atas. Ahaks!!!

So pada sesapa yang nak aku follow dia , dia kena follow aku dulu. Dan aku akan still follow blog yang aku suka walaupun dia mungkin takkan follow aku balik sampai bila2..Apapun.. I FOLLOW...
aku rembat gambar ni dari atuk gugel.tenkiu atuk..

10 ulasan:

  1. mama;follow u 2..heheh

    ixoraroxi:hehehe..nasib baik x kira smpai 100, kalau tak semput sy..heheh

    BalasPadam
  2. aku follow orang tu sebab dia follow aku pastu dia paksa aku follow dia, sebab belog dia best, sebab dia blogger baru,sebab dia member aku. wakaka macam sengal plak aku ghase

    BalasPadam
  3. thanks sbb follow.keep in touch! :)
    happy blogging! :)

    BalasPadam
  4. ekabukanmakcikkau:hahah..suke ati kau la.janji kau bahagia :p

    iMbobo:suke blog hitam itu menawan

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...