Khamis, 22 September 2011

BUNGA LABUCI - 4

Assalamualaikum...

Aku nak tunjukkan korang design Bunga Labuci yang paling simple. Baju ni aku buat masa Raya ke 6..memang aku dah janji nak buat lepas raya sebab kalau nak sebelum raya memang tak sempat. So jom la layan..



Ok..nampaknya itu je untuk kali ni..Adeus!!!

Nak tengok lagi?..Manik Part 23

4 ulasan:

  1. kalau jahit manik kat baju plain lagi menyerlah kecantikannya :)

    BalasPadam
  2. :) mana2 pun boleh..tak nak try ker?

    BalasPadam
  3. lawanya akak jahit manik2 baju tu. rajin aku tenung benda tu lama2. klau macam saya tak boleh. cepat bosan. hahhahaa

    BalasPadam
  4. nour eyzq:tq..tak nak try ker?

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...