Isnin, 12 September 2011

FK Open House 2011

Assalamualaikum..

Hari ni saje  aku n ak citer pasal Open House FK..Selaku Admin, akulah  1-1 nya wakilyang boleh hadirkan diri..yang lain semua tak dapat mai sebab jauh..

Aku sampai ngam2 pukul 1. Disambut oleh FK sendiri dan jugak FZ. Aku memang tak dapat makan banyak2 sebab perut tengah tak best. Cuma temankan mak aku makan jer sambil melayan anak2 aku yang nakal tu. Memang FK sibuk melayan tetamu, sampai akuu sendiri tak sempat nak bergambar dengan dia. Alah, lain kali jer la, bagi can kat orang lain yang jarang dan tak pernah jumpa dia berpossing dengan dia puas2..

So hanya ada beberapa keping jer gambar yang dapat aku ambik untuk tatapan sendiri..

   Berat? ha hambik kau!

 gambo mak , abah dan hero2 aku.."smile'

 Bob dan FZ..bakal pelakon kanak2 paling deybab

 FZ dgn en.suami..depa 2 org ni dah lama tak bejumpa

 ni aku and FZ..actually, kain aku kaler hijau sama dgn baju dia..hahah

err...selipar???? ya, inilah selipar FK yang berjaya dilarikan en.suami, last2 FK pusakakan selipar ni kat en.suami..(nada merajuk dia..hahah)

itu jer citernye..biasa je.aku tunggu perjumpaan para admin nanti baru ada privasi sikit nak berpossing dgn dia pun, insya Allah sebelum dia fly ke Australia nanti..ok..takat tu jer citer aku.. Adeus!!!

5 ulasan:

  1. salam pen biru...wah bestnya dpt gi open house Fk...mama nak minta sign boleh x bagitahu kat FK mama nak minta sign yer...:)

    BalasPadam
  2. mama;nanti sy jumpa dia, sy mintakkan autograph special utk mama..insya Allah..

    abghani:nanti thn dpan dia buat di kl boleh la p..memang dia jemput semua peminat dan penyokong dia

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...