Isnin, 19 September 2011

BUNGA LABUCI - 3

Assalamualaikum..

Untuk entry kali ni, aku buatkan bunga labuci je..simple dan tak terlalu meriah tapi masih lagi nampak cantik. (eleh..perasan la pulok..heheh)..layan jer la..




Kesimpulannya, ini adalah design bunga labuci yang paling simple aku buat. Disebabkan corak kain itu sendiri dah "meriah " so aku tak mau la "meriahkan" lagi , bimbang jadi caca marba..

Ok, aku behenti di sini dulu. Tunggu jer entry yang akan datang.. Adeus..

Nak tengok lagi?...Manik Part 20

5 ulasan:

  1. salam pen biru...rajin yer pen biru ni asyik dgn kerjanya menyiapkn bunga labucinya...cantik hasil kerjatangan awk ni...:)

    BalasPadam
  2. cantiknya..kreatif betul la akak

    BalasPadam
  3. mama maszull:..salam mama, tq ye..sj sy anggap ni side income

    kayrull-shah:..tak nak try ker?heheh

    BalasPadam
  4. amboi...ari2 dok meratib bl la nk pkai baju meriah bermanik berlabuci camni...?

    nnt klu 1hari sy mengidam nak pkai bj manik ni..awk org 1st sy serang taw..!! :)

    BalasPadam
  5. qaseh johanna:serang jgn tak serang..heheh...pengemidaman org yg mengidam memang tak boleh ditolak..heheheh

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...