Khamis, 18 Julai 2019

SCAMMER : 011-31502502

Assalamualaikum

Selagi ada scammer,selagi tu aku akan up. Ada jugak scammer yang sedar aku dah cerita dia di blog ni,siap mesej ugut aku lagi..aku pun kahkahkah kan aje. Ada aku kisah? Dia ingat aku bodoh macam dia? Kalau taknak kena up, jangan jadi scammer. 

Kali ni scammer lagi. Online banking pulak. Maknanya scammer ni dah ada id dan password online banking mangsa.





Detail scammer :
No.Hp : 011-31502502
Nama scammer tak dapat dikenalpasti,mungkin sebsb dia guna nombor baru.

Apapun hati-hati kalau dapat sms TAC No kalau korang tak ada buat apa-apa transaksi online. Segera ke bank untuk bantuan dan buat laporan ke balai polis berhampiran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...