Jumaat, 5 Julai 2019

SCAMMER : 018-2424138

Assalamualaikum

Harini aku nak bantu sorang lagi mangsa penipuan jualbeli melalui FB. Kesian dia. Bukan saja duit lesap, nombor telefon pun scammer tu dah block. Bukan si scammer tu aje yang block..dengan laki dia pun block sekali.

Post ini aku akan delete sekiranya si scammer dah refund semula duit sipembeli tadi. Si pembeli dah cuba viralkan di FB tapi masih tak berjaya,maka menggunakan blog ini insya Allah, sampai bila-bila pun post ini akan sentiasa ada di carian google bukan sahaja di Malaysia malah didunia.



Fb Scammer 

Detail Scammer
FB : NURUL HAYYANA atau NURUL HALLYANA (scammer dah tukar nick name)
NO. HP : 018-2424138
Akaun Bank : 0600541000060205 BSN : NURUL HALLYANA BINTI MOHAMED
ATAU
7621701997 CIMB : MOHD RAMLAN BIN OMAR ZAINI

Berikut adalah screenshot transaksi kedua-duanya





Setelah wassap tak  dijawab, FB Massanger pun diblock. Kemudian pembeli menghantar SMS seperti dibawah




Di FB Massanger suami scammer pun juga dah block sipembeli tadi. 

Laki bini jadi penyamun,jangan heran kalau anak nanti dari perompak..yelahkan..mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...