Isnin, 26 Ogos 2013

BUNGA PEARL SIMPLE 4

Assalamualaikum..

Hari ni gambar baju yang di dijahit bunga pearl simple di bahagian tangan .



Pun begitu, pelanggan minta aku jahitkan sulaman manik pada corak bunga-bunga yang terdapat di bahagian badan baju..Dengan corak bunga yang pelbagai, agak mengambil masa untuk disiapkan.. dan inilah hasilnya..



Ok..itu aje untuk hari ni.. kalau korang rasa nak muntah tengok gambar manik yang publishkan selama 2 minggu ini..aku lagi nak termuntah sebab dok kutip sebiji-sebiji manik untuk jahit..sabar ajelah..

Mungkin korang tak suka tapi aku harap apa yang aku publish ni dapat bagi inspirasi pada beaders lain yag baru nak berjinak-jinak dengan jahitan manik..aku pun bukan terer mana..bolehla sikit-sikit..

Ok..pada yang berminat, esok ada lagi ye design hari raya.. Adeus!!!

5 ulasan:

  1. Salam PB,
    Anda sangat merendah diri, very humble, tidak lokek ilmu. Sebenarnya anda seorang yang kreatif, penyabar serta teliti. Boleh dilihat dari hasil seni manik anda. Semoga PB dimurahkan rezeki. Ameen..

    BalasPadam
  2. serius cantik!!


    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...