Jumaat, 23 Ogos 2013

BUNGA LABUCI & PEARL TABUR - 5

Assalamualaikum..

Inilah baju ke 2..dari Pn.Hilmun..

Jahitan kombinasi bunga labuci dan pearl tabur simple dan diselitkan daun dari kristal yang berkilau..Warna baju ni hijau  , tapi entah kenapa bila di snap dah nak macam hijau tapi kelabu..ni pasal kamera aku lah ni..bukan salah baju..hihihi




Jahitan di tangan sahaja dan di match kan dengan tudung .. Tudungnya aku akan publishkan esok. Kepada korang yang berkunjung ke blog aku..harap jangan mabuk dengan manik aku..selagi belum habis gambar hasil jahitan aku..selagi itulah aku akan publish..maklumlah, bulan lepas punya entri ada 7 aje..bulan ni aku qodo la balik..

Sekian untuk hari ini.. Adeus!!!

5 ulasan:

  1. lawanya.....pandai tol jahit2 ni...

    BalasPadam
  2. Salam ukhwah..

    Cantiknya!!,hasil tangan berseni, ummi ni keras tangan, tak pandai bab2 jahit menjahit.

    BalasPadam
  3. wah...susah jugak nak menjahit ni,heee...caya la akak:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...