Rabu, 21 Ogos 2013

BUNGA LABUCI PEARL


Assalamualaikum..

Ini adalah design yang pertama kali aku buat iaitu kuntuman bunga labuci yang dikombinasikan dengan pearl. Simple aje design ni.




Untuk baju ini, pelanggan minta aku jahitkan di tangan dan tudung. Sebab kalau jahit dileher memang terlindung degan tudung.Baju ini juga adalah baju pelanggan tetap aku. Terima kasih untuk Pn.Hilmun yang tak jemu-jemu dengan jahitan aku.

Kalau nak tengok macam mana design tudungnya..tunggu esok ye.. Adeus!!!


14 ulasan:

  1. cantiknya... mmg kreatif dan berseni.. :)

    BalasPadam
  2. terima kasih krn sudi follow..

    cantik nyer... sy cuma pandai wat sekuntum bunga je. tu pn yg bese2 je

    BalasPadam
  3. adik pandai jahit...bagi kat dia saja..
    cantiklah...

    singgah sini dan follow juga...

    BalasPadam
  4. tahniah.. tahniah memang sangat cantik...
    pssss ::: tahniah kerana jadi follower akak yang ke 500... ha...ha.. lama akak tunggutu... jom anto address kat email akak chozila03@gmail.com ... nak kasi cenderamata sikit..

    BalasPadam
  5. Aduhai cantiknya. Geram tgk. Nak upah jugak boleh tak.

    BalasPadam
  6. Cantiknyaa pandai yer jahit manik2..gini..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    BalasPadam
  8. Pakar jahit labuci rupanya.... awak ni mesti rajinkan....PB..

    BalasPadam
  9. salam kenal.. cantik dan kemasnya jahitan..
    p.s: terima kasih sudi singgah&follow.. aiza follow di sini balik.. :D

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...