Khamis, 20 Februari 2014

CONTEST TEKA BAHAN

Assalamualaikum..

Aku tahu, korang semua (yang perempuan la kan) kebanyakkan terer dalam masak-memasak. Asyik memasak je..pastu upload gambar di blog atau fb. Apa kata, jom uji ketererran korang tu dengan join peraduan yang aku anjurkan di page CheezyCrazyJCP aku nih..

Ini adalah julung-julung kali aku mengadakan peraduan di fb page aku. Caranya.. LIKE fb page aku tuh..lepas tu masukkan jawapan korang di ruangan komen pada gambar seperti di bawah ini


Korang dikehendaki teka 3 bahan mengikut susunan dan namakan menu yang terhasil dengan gabungan semua bahan tersebut..

Hadiahnya??? WANG TUNAI yang cukup untuk isi minyak kereta korang pergi kerja..hehehhehe

Senangkan.. LIKE..dan jawab jer..kacang gile nih.. Cepat-cepat!!! Tarikh tutup 28 Februari ini..apa tunggu lagi..

4 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...