Jumaat, 27 Julai 2012

SHOPPING BAJU RAYA ONLINE

Assalamualaikum..

Entri ni khas untuk korang yang suka membeli melalui online. Perkara pertama yang perlu tahu, setakat mana kewujudan kedai online tu. Sekarang ni banyak penipuan berlaku. Untuk itu aku nak perkenalkan, kedai onine yang diyakini. Dah 3 tahun beroperasi. Tapi hanya jual pakaian baby & budak-budak aje. Sesuai untuk yang ada anak kecik.

Actually kedai ni BFF aku yang punya. So kepada yang sibuk kerja tak sempat nak membeli diluar bolehla oder dengan beliau..


Korang juga boleh follow di FB. Nama tokeynya Iera. Ok..Sekian iklan tak berbayar :p

7 ulasan:

  1. beli online lbh mudah kalau malas nak bersesak2 tu...hehee
    pasal hyperlink tu boleh baca kat sini---> http://www.terbelog.com/2011/07/jangan-tinggalkan-link-di-ruangan-komen.html

    BalasPadam
  2. assalamualaikum pen biru...oh yer ke best gak ni...:)

    BalasPadam
  3. Baiknya tolong promote business kawan2. Dia jual baju kanak-kanak ke?

    BalasPadam
  4. salamekom buat cik kak kita..
    makasih la sebab letak link kita..nanti kita letak balik link pen biru kat dapur kita..amacamm...pepepun baby u chubby sangat. Ala tomey-tomey :)

    BalasPadam
  5. Ni first time saya masuk website ni, rupa2 nyer cik pen biru ni beadders (betul ke eja ni?), syabas, semoga jadi business woman yang berjaya. saya jahitmanik untuk diri sendiri jer, utk baju raya ni belum start lagik... hu hu hu...

    BalasPadam

UNTUK KOMEN ANDA AKAN DITAPIS DAHULU..YANG BERSIH2 AJE BARU ADA KAT SINI ;)

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...