Rabu, 11 Julai 2012

SPEED TRAP

Assalamualaikum..

Aku dapat gambar ni dari fb seorang kenalan.. Katanya ini ialah kamera perangkap hadlaju atau Speed Trap.


Katanya juga kamera ni di pasang di beberapa kawasan yang biasanya sesuai untuk memecut di lebuhraya. Tapi lokasinya tak pula diberitahu. So kita kenalah allert sendiri. Sejauh mana info ini, benar atau tak, aku tak pasti. Aku cuma berkongsi sahaja.

Pengajarannya, tak perlu tunggu ada polis tepi jalan baru reti nak reti slow..ok! Adeus!!!

8 ulasan:

  1. speed trap dan cheqna memang selalu je kena..huhuhuhu

    BalasPadam
  2. malaysia dah canggih...ramai la kena saman nanti termasuk dkna hahahaa

    BalasPadam
  3. ohh cam gitu ke? seram jugak ni..dalam diam ni..

    BalasPadam
  4. Ada orang, alasannya bawa laju sebab mengantuk. Sepatutnya bila mengantuk, kenalah berhenti rehat, kan?

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pen biru...betul tu kenalah berhati2 semasa memandu...:)

    BalasPadam
  6. abis la kalau saper suka bawa laju..kompem bertimbun2 saman...

    sanggup la kita bawa bawah 110 jer janji takde saman..duit saman tue boleh bawa makan besar lagi tau

    BalasPadam
  7. mintak jauhkan lah kamera speedtrap tu dgn TAH teman :)

    BalasPadam
  8. Wah ada kamera baru... Kena berhati2 ye..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...