Selasa, 10 Julai 2012

DARI KEJAUHAN...

Assalamualaikum..

Aku nak kongsikan gambar yang sempat aku shoot masa tengah drive untuk balik ke kampung minggu lepas (ceh...macam la kampung tu jauh sesangat...)..

 di kejauhan itu aku nampak Gunung Jerai..kampung aku dikaki gunung itulah...dan di kejauhan itu juga aku nampak...


lori lebih muatan..nak potong pun takut..dihempapnya Cik Ah aku..mau ranap jadi tin sadin!

Di manakah penguatkuasaan???

8 ulasan:

  1. tu ler.... klau sy trs potong...tkt nk polow...

    BalasPadam
  2. opps..scary la..kalau saya potong je..takut nak ikut..

    BalasPadam
  3. cam dah tak seimbang dah lori tu...huhuuu...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru...betul la takut kalau ikut belakang lori yg sarat mcm ni...:)

    BalasPadam
  5. LORI TU PUN NAK KE GUNUNG...LAH TU..

    BalasPadam
  6. Cukup mendamaikan pemandangan kampung dari kejauhan tu. Hijau Bumi Tuhan~~

    **berhati-hati di jalan raya :)

    BalasPadam
  7. nak potong takut..nak follow pun takut..

    BalasPadam
  8. penguatkuasaan ke laut sudah...huhu

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...