Khamis, 5 Julai 2012

KHAMIS KEPOH

Assalamualaikum..

Kenapa Khamis Kepoh?? sebab di Kedah, hari Khamis kerja sampai 3.30ptg aje. So masa yang ada macam tak cukup. Semua jadi kepoh dan kecoh.. Tapi bukan untuk hari ni...sebab???


KOSONG & GELAP!!!

Semua kawan-kawan aku ada exam hari ni. Actually diorang exam 3 hari, exam KPSL. Aku pulak dah pass ketiga-tiga paper dalam exam ni tahun lepas, so aku tak ambiklah exam ni lagi. Tapi semalam dan kelmarin tu ada juga sorang dua yang datang keja sebab diorang dah pass paper pada hari tu..tapi hari ni???

Semua tak de..tinggallah aku sorang jadi penunggu ofis selama 3 hari ni. Tapi hari ini lah yang paling bosan gile. Tinggal aku sorang ni..huhuh..

Hari ni aku lah bos aku lah kuli di unit aku..nasib baiklah kerja sampai 3.30 je, kalau tak boleh migrain jugak ni..

*errrr..ada sapa-sapa nak datang lepak dengan aku?? kalau ada sila bawa makanan sekali sebab aku tak boleh keluar beli makanan..sebabnya aku tak boleh tinggal opis tanpa ada orang jaga..haru jugakkan???..

5 ulasan:

  1. apa lagi akak...opis aku yang punya lah..hahahaa

    BalasPadam
  2. jauh sgt kak..kalo x,..boleh jugak temankan akak :)

    BalasPadam
  3. mmg haru xleh kuar...kalau ada kawan blh pesan or bolh ganti2 kuar..

    BalasPadam
  4. Seronok jgk kan sesekali tgl sorg2...heheee eh tak takut ke duk sorg2 tu? ;-)

    BalasPadam
  5. best nye dah lulus..saya baru first time ambik tahun ni..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...