Selasa, 12 April 2011

Design T-Shirt Untuk FK Group

Assalamualaikum..
Setelah hampir 3 minggu,akhirnya siap jugak design2 yang simple gila ni.khas untuk FK Group..Insya Allah akan diprint setelah dipersetujui oleh FK dan FZ.Lepas ni kena minta royalti.Bayangkan sehelai T-Shirt,royalti RM1..kalau ada 1000 peminat yang beli..aku dah dapat RM1000..kalau 400,000 peminat(kat fb fanpage tu) wah..aku dapat RM400k hahahah..mak cik kayo..mak cik kayoo!!! Ni antara design yang aku buat. Sapa2 yang copy paste dan ciplak..aku TAK HALAL ok!











So,sekarang ni tunggu keputusan dari FK sendiri..mungkin ada design orang lain yang lagi elok.Tapi buat masa ni,hanya aku sorang yang upload benda ni kat admin..so wait and se..mesti bangga gila bila hasil kerja tangan dan laptop aku dibeli dan dipakai orang..fuh...ok la.aku nak sambung keje..Arios!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...