Khamis, 28 April 2011

Gambar Pelik Tapi Menarik !!!

Assalamualaikum...

Memandangkan esok dan lusa aku bercuti, makanya no entiries for 2 days la. Tapi 1 Mei aku kena keja la pulok.. aduhhhhh..tension gila. Dah le dah lama tak merasa public holiday. Bila dah kerja gomen ni camtulah.. " Saya Yang Menurut Perintah ".. So, aku pun memblogwalkingkan diri aku pagi dan aku terjumpa 1 blog yang aku suka. So aku pun mengambil la beberapa keping gambar dari blog ini (sekadar berkongsi bersama) http://lepak.my/blog . Ada beberapa gambar yang menarik perhatian untuk di lihat dan ditafsirkan sendiri. ok..

Gambar 1
Cuba tengok alas kaki depan pintu tu. Aku rasa aku nak buat cmnilah..hahah.Itulah, stlye orang Malaysia, kalau letak benda alah tu mesti ada tulis  "Selamat Datang" atau "Welcome". So pasni boleh la letak "Boleh Blah",,ok tak???


Gambar 2
Tempat tidur paling tinggi dan  bahaya. Untuk pendaki2 yang tak sempat sampai ke puncak. Takkan nak turun bawah semata2 kerana nak tidur,pastu esok paginya kena panjat lagi..So cara yang terbaik, tidur di dalam khemah yang digantung pada dinding gunung. Ko berani???

Seterusnya ini aku ambil dari email2 yang masuk ke mailbox aku. Dihantar oleh kawan aku. Dari mana dia dapat aku pun tak tau.Tapi aku nak share dengan korang.So selamat melihat ...

Gambar 3
Pizza  sebesar meja. Kalau dapat ni, 3 hari makan pun tak abis..


 Gambar 4
 Pengajaran : sila pakai spender setiap masa terutama time nak main bola atau bersukan

Gambar 4
Beruang kutub yang kekurangan ais. Kesiankan? Ko sanggup tidor cam beruang ni..


Apa2 pun..sesibuk mana pun korang melayan gambar2 di blog aku ni, sila pastikan anak anda tak jadi macam ni.. Hokay!! Arioss!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...