Rabu, 29 Januari 2014

TESTING! TESTING BLOGGEROID

Assalamualaikum..

Owh..kesian sungguh aku..ketinggalan zaman. Orang dah berkurun guna Apps ni..aku baru nak mula..Entri ni ditulis dan dipublish guna Apps yang baru aku install dari Store..Bloggeroid namanya..

Sebelum ni aku gunakan kaedah dan skrin biasa (cuma menggunakan Note bukan pc). Saja aku nak test ok ke idok..

ok itu aje..nama pun testing..Adeus!!!



posted from Bloggeroid

4 ulasan:

  1. Sblom ni..guna app ni...tp bila pkai note...sy update guna yg skrin biasa...mcm x best nak guna sebab gambar x reti nak adjust...

    BalasPadam
  2. Satu lg...x dpt nak buat backlink...

    BalasPadam
  3. test test hehe.. blogging dengan laptop juga yg puas :)

    BalasPadam
  4. Ok je. Sy guna blogger kut yg kaler oren tu. Mudah

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...