Selasa, 7 Jun 2011

MANIK + LACE

Assalamualaikum..

Inilah entry aku untuk musim ni. Cerita maaaaaaaaaaanik aje..Manik ni bermusim. Musim ornag kawin dan musim  nak raya. So kali ni citer bab manik baju mak pengantin pulak. Ini lah baju paling susah untuk aku jahit. Memang tak ada idea langsung sebab kainnya adalah kain lace yang agak nipis. Setelah 2 hari aku tidur pukul 2 pagi dan malam tadi aku tidur pukul 3 kerana nak siapkan baju ni. Walaupun nampak simple, tapi paling sukar untuk dijahit...

Ni bahagian badannya..

close-up

So tangannya simple macam ni jer...
Aku terpaksa simplekan design sebab baju ni diberi minggu lepas. Masa amat suntuk..Hanya ini yang mampu aku buat. Kalau diberi awal mungkin aku dapat perkemaskan lagi jahitan dan designnya..

So pada sesape yang perlukan khidmat aku untuk baju raya, sila cepat2 ye. Aku takut tak sempat siap je. Sms atau call : 012-5677630 (Ana)...ok aku stop dulu..kepala aku dah wing2 ni..ting tong....burung2 berterbangan, bintang2 berkelipan...pening sudah akibat tidur tak cukup..huhuhu.. Arios!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 7

2 ulasan:

  1. Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    BalasPadam
  2. salam bobhandburry..thanks ya..insya Allah akan di follow..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...