Rabu, 22 Jun 2011

BUNGA LABUCI DAN MANIK TABUR - 2

Assalamualaikum..
Lagi baju yang dijahit bunga labuci dan manik tabur. Hampir sama macam entry yang lepas, cuma designnya yang lain. Konsep yang sama bunga labuci dan ditaburi manik. Juga hanya dijahit pada bahagian tangan. Jom la tengok.



So apa lagi? Cepat-cepatla call atau sms kalau berminat..Esok ada lagi entry untuk design yang amat simple dan murah.ok.. Arios!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 9

4 ulasan:

  1. PB ada x design jahit baju kebaya atau kebarung,,nk tgkk..!

    BalasPadam
  2. qaseh..ada tapi tak ingat baju mana..hehehe

    BalasPadam
  3. PB..klu ada..tunjuk la..nk tgk..nk tgk camne jadinya.. ingt nk pakai raya thn ni..tu yg tny dulu tu..hehe

    BalasPadam
  4. sy tak ingt baju mana, tapi boleh tgok design tu kat page manik vs labuci..semua ada kt ctu..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...